Ucuz ve bakımı kolay eklem bacaklı önerir misiniz?
Sopa böceği önerebilirim bakımları kokaydır. Un kurdu gibi canlı yem vb. Değil genel olarak yapraklarla beslenirler. Güzel, gösterişli ve üreme olarakta eşeysiz üreyebilen türlerinden biri extatosoma tiaratum olabilir. Ankara canlı yem olması lazım en son yumurta hali satılıyordu.Ucuz ve bakımı kolay eklem bacaklı önerir misiniz?
Extatosoma tiaratum türünün eşeysiz üremesi sonucu yumurtaları kuluçkaya yatırmak önerilmez ve Adana canlı yemde , Ankara değil .Sopa böceği önerebilirim bakımları kokaydır. Un kurdu gibi canlı yem vb. Değil genel olarak yapraklarla beslenirler. Güzel, gösterişli ve üreme olarakta eşeysiz üreyebilen türlerinden biri extatosoma tiaratum olabilir. Ankara canlı yem olması lazım en son yumurta hali satılıyordu.
Tükenmiş ama.Extatosoma tiaratum türünün eşeysiz üremesi sonucu yumurtaları kuluçkaya yatırmak önerilmez ve Adana canlı yemde , Ankara değil .
Yakında yavru satışına başlayacak . Yumurtalarda erken çıkma olmuş o yüzden yumurta satımını kapattı geçici olarak .Tükenmiş ama.
Biliyorum fakat öneri olarak söylemiştim. Çıkan yavruların hepsi dişi olacağı için ve çıkım oranı düşük ayrıcada uzun süreceği için önerilmeyebilir. Sadece örnek vermek açısından yazmıştım. İyi hobiler.🙂Extatosoma tiaratum türünün eşeysiz üremesi sonucu yumurtaları kuluçkaya yatırmak önerilmez ve Adana canlı yemde , Ankara değil .
Sadece çıkma oranı değil canlı doğuştan zayıf olacağı için -ve bunun sebebi de bir açıdan biz olacağımız için etik bulmamakla beraber- pek sağlıklı bir seçenek değil . Bu konuya dikkat çekmek istemiştim iyi hobiler .Biliyorum fakat öneri olarak söylemiştim. Çıkan yavruların hepsi dişi olacağı için ve çıkım oranı düşük ayrıcada uzun süreceği için önerilmeyebilir. Sadece örnek vermek açısından yazmıştım. İyi hobiler.🙂