Tam şuanda ve yarın Ankara/Çankaya da kraliçe karınca bulma şansım var mı?
vedo Yumurta Üye Katılım 24 Ağu 2026 Mesajlar 25 Tepkime puanı 5 Cuma saat 17:01'de #1 Tam şuanda ve yarın Ankara/Çankaya da kraliçe karınca bulma şansım var mı?
ahmet111 Yumurta Üye Katılım 11 Haz 2025 Mesajlar 41 Tepkime puanı 13 Cuma saat 17:09'de #2 vedo' Alıntı: Tam şuanda ve yarın Ankara/Çankaya da kraliçe karınca bulma şansım var mı? Genişletmek için tıkla ... Baktığımda çok hafif yağmur yağdığını söylüyor yağmur geceye doğru bitcek muhtemelen bulma şansı az/orta arası rüzgarda çok fazla Bulma şansı çok az 100de 3 falan Birde ben Ankara'da değilim yani ordaki olayı bilmiyorum yanlış olabilirim
vedo' Alıntı: Tam şuanda ve yarın Ankara/Çankaya da kraliçe karınca bulma şansım var mı? Genişletmek için tıkla ... Baktığımda çok hafif yağmur yağdığını söylüyor yağmur geceye doğru bitcek muhtemelen bulma şansı az/orta arası rüzgarda çok fazla Bulma şansı çok az 100de 3 falan Birde ben Ankara'da değilim yani ordaki olayı bilmiyorum yanlış olabilirim
vedo Yumurta Üye Katılım 24 Ağu 2026 Mesajlar 25 Tepkime puanı 5 Cuma saat 17:34'de #3 Tamamdır abi teşekkürler elinde hiç boşta kraliçe karınca varsa verebilir misin?