Uçuş bulmakta çok zorlanıyorum

Darkxd

Yumurta
Üye
Kaç gündür kraliçe aramasında bulunuyorum fakat sadece prens karınca oluyor. Akşamları ve sabahları aramaya çıkıyorum şu an elimde messor var onu da satın aldım. Sizin gibi deneyimli kişilerden bilgi almak isterim.
Saygılarımla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mikrox

Media
Yardımsever
Üye
Kaç gündür kraliçe aramasında bulunuyorum fakat sadece prens karınca oluyor. Akşamları ve sabahları aramaya çıkıyorum şu an elimde messor var onu da satın aldım. Sizin gibi deneyimli kişilerden bilgi almak isterim.
Saygılarımla...
Prens varsa yakın çevrede kraliçe vardır. Prens bulduğunuz bölgeyi daha detaylı aramaya çalışın.

Mikrox

Media
Yardımsever
Üye
Haklısınız teşekkürler sizce hangi saatlerde çıkayım
Belirli bir saati yok aslında. Genel olarak öğlen 13.00 dan sonra akşam 21.00 a kadar arayabilirsiniz. Fakat her zaman bu aralıkta uçmaz. Örneğin sabahın 06.00 da bile bulabilirsiniz. Tavsiyem şöyle olur. Evden markete giderken bile elinizde bir test tüpü olsun. Ne zaman nerede karşınıza çıkacak belli olmaz.

Darkxd

Yumurta
Üye
Belirli bir saati yok aslında. Genel olarak öğlen 13.00 dan sonra akşam 21.00 a kadar arayabilirsiniz. Fakat her zaman bu aralıkta uçmaz. Örneğin sabahın 06.00 da bile bulabilirsiniz. Tavsiyem şöyle olur. Evden markete giderken bile elinizde bir test tüpü olsun. Ne zaman nerede karşınıza çıkacak belli olmaz.
Teşekkür ederim nem veya rüzgarı yorumlamam lazım mı?

aets

Larva
Üye
Hocam play storeda ant flight diye bir uygulama var. Konumuna göre saat saat uçuş ihtimalini hesaplıyor. Hobiye yeni başlarken kullanmıştım ve ilk defa uçuşa denk gelmiştim, bi bakabilirsiniz.

The_Anonim

Yumurta
Üye
Saygılarımla...
Bende bulamıyodum aramayı kesme sakın en son ben ararken yolda karşıma çıktı sakın ümitsizliğe kapılma