Evet Formica rufibarbis grubundan prenses.Formica Rufibarbis gurubundan prenses gibi duruyor ama yandan fotoğraf atarsanız daha net anlayabilirim.Birkaç fotoğraf daha atın.
Fotoğraflar yetersiz hocam, bir kaç tane daha faklı açılardan çekip atabilirmisiniz?
Evet Formica rufibarbis grubundan prenses.Formica Rufibarbis gurubundan prenses gibi duruyor ama yandan fotoğraf atarsanız daha net anlayabilirim.Birkaç fotoğraf daha atın.
Formica gibi hocam.
Hocam prensesle kraliçe aynı mı? ayrıca yumurtladı birde.Evet Formica rufibarbis grubundan prenses.
Formica gibi duruyor ama emin değilim yandan da çekip atabilirmisiniz hocam?
Farklı şeyler. Biri kanatlı ve döllenmiş olduğu belli değil. Diğeri kanatsız ve döllenmiş.Hocam prensesle kraliçe aynı mı? ayrıca yumurtladı birde.
Kanatları daha dökmedi ama yumurtladı hocam.Farklı şeyler. Biri kanatlı ve döllenmiş olduğu belli değil. Diğeri kanatsız ve döllenmiş.
O zaman Kraliçedir. Prenses: Kanadı olan, henüz döllenemiş uçuşa hazırlanan Kraliçe adayı gibi düşün ha kanatlı Kraliçe olur mu olur mesela bu kanatlı bir Kraliçe çünkü yumurtlamış.Kanatları daha dökmedi ama yumurtladı hocam.
Yumurta nın boş olması ihtimali de var.🤨O zaman Kraliçedir. Prenses: Kanadı olan, henüz döllenemiş uçuşa hazırlanan Kraliçe adayı gibi düşün ha kanatlı Kraliçe olur mu olur mesela bu kanatlı bir Kraliçe çünkü yumurtlamış.
Doğru ama pek rastlanmayan durum zaman gösterir boş mu olacak yoksa içinde işçi var mı?Yumurta nın boş olması ihtimali de var.🤨
Prensesler döllenmeden yumurtlayabilir. İçlerinden prens çıkar.O zaman Kraliçedir. Prenses: Kanadı olan, henüz döllenemiş uçuşa hazırlanan Kraliçe adayı gibi düşün ha kanatlı Kraliçe olur mu olur mesela bu kanatlı bir Kraliçe çünkü yumurtlamış.
Bunu yeni öğrendim teşekkürler gerçekten bana göre değerli bir bilgi.Prensesler döllenmeden yumurtlayabilir. İçlerinden prens çıkar.
Formica olduğunu düşünüyorum ama türünü tam kesinleştiremedim, bu türü bilmiyorum biraz daha araştırayım.Ekli dosyayı görüntüle 59713Buyrun hocam.
Türü için mikroskobik görüntüler lazım.Formica olduğunu düşünüyorum ama türünü tam kesinleştiremedim, bu türü bilmiyorum biraz daha araştırayım.