Evde beslenilebilcek bi türmü acabaCyrtopodion kotschyi(İnce Parmaklı Keler) tahminimce
Doğadan aldığın bir canlı olduğu için ne kadar iyi bakarsan bak büyük ihtimalle ölücektir, o yuzden disari birakman daha iyi olur.Evde beslenilebilcek bi türmü acaba
Halk ağzı ile süleymancik.Doğadaki beykide en zararsız hayvan elde beslenmez ama illa beslemek istersen at evin içine şahsen ben öyle yaptım kendisi böcek yer hiç bir zararı yoktur.evde buldum yavru daha
Süleymancık değil. Türünü yukarıda yazmıştım.Halk ağzı ile süleymancik.Doğadaki beykide en zararsız hayvan elde beslenmez ama illa beslemek istersen at evin içine şahsen ben öyle yaptım kendisi böcek yer hiç bir zararı yoktur.
Süleymançığa çok benziyor.Yanlis bilgi verdiysem kusura bakmayın.Süleymancık değil. Türünü yukarıda yazmıştım.
Yok sıkıntı değil dostum. Farklı cinste dediklerimiz 😉Süleymançığa çok benziyor.Yanlis bilgi verdiysem kusura bakmayın.
Doğrudur üstadım. Benim bilgi darcığım şuan seninle ile yarışçak durumda değil 😅Yok sıkıntı değil dostum. Farklı cinste dediklerimiz 😉
Estağfurullah hocam bende kendimi o kadar yeterli görmüyorum 😅Doğrudur üstadım. Benim bilgi darcığım şuan seninle ile yarışçak durumda değil 😅
Senden öğreneçeğim çok şey var.😊Estağfurullah hocam bende kendimi o kadar yeterli görmüyorum 😅
Umarım öyle olur dostum 😉Senden öğreneçeğim çok şey var.😊
Sadece çiyana mı 😃bu benim çiyana güzel yem olur
Afiyet olsun paşamSadece çiyana mı 😃
Belki tadı güzelse.... 😋