Myrmentoma olduğuna emin misin?Camponotus myrmentoma sp.
Benziyor ama bende de var bi tane myrmentoma.Camponotus myrmentoma sp.
Myrmentoma bir tür grubudur. Sizde myrmentoma olması aynı myrmentoma olduğu anlamına gelmez. Ve evet, zannımca myrmentomadır.Myrmentoma olduğuna emin misin?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Benziyor ama bende de var bi tane myrmentoma.
Biliyorum sadece emin misiniz dedim zaten benimkine de benziyor ama ben bu kadar kolay tahmin yapamam açıkçası 🙂Myrmentoma bir tür grubudur. Sizde myrmentoma olması aynı myrmentoma olduğu anlamına gelmez. Ve evet, zannımca myrmentomadır.
Dikkat ederseniz tür vermiyorum, tür vermek kolay değildir. Alt türü belirlenebilir amatör seviyede.Biliyorum sadece emin misiniz dedim zaten benimkine de benziyor ama ben bu kadar kolay tahmin yapamam açıkçası 🙂
Ben sadece cins belirleyebiliyorum demek ki kendimi biraz daha geliştirmem lazımDikkat ederseniz tür vermiyorum, tür vermek kolay değildir. Alt türü belirlenebilir amatör seviyede.
Bravo. Neyi bilmediğinizi bilmeniz takdire şayan.Ben sadece cins belirleyebiliyorum demek ki kendimi biraz daha geliştirmem lazım
Alttür mü :'Dikkat ederseniz tür vermiyorum, tür vermek kolay değildir. Alt türü belirlenebilir amatör seviyede.
Yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Hızlıca yazınca oluyor öyle şeyler.Alttür mü :'
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada muhtemelen Camponotus altcinsinden