H Halidmbr Yumurta Üye Katılım 13 Haz 2026 Mesajlar 28 Tepkime puanı 4 Dün 23:46 da #1 Bugün öğle saatlerinde buldum henüz kanatları var ama ben çiftleştiğini düşünüyorum zamanla öğrenicem. Türünü söyleyebilir misiniz acaba? Ekli dosyalar IMG_7577.jpeg 25.5 KB · Görüntüleme: 9 IMG_7578.jpeg 25.3 KB · Görüntüleme: 9 IMG_7579.jpeg 25.5 KB · Görüntüleme: 9
Bugün öğle saatlerinde buldum henüz kanatları var ama ben çiftleştiğini düşünüyorum zamanla öğrenicem. Türünü söyleyebilir misiniz acaba?
BahadirSarp Brachypterous Yardımsever Forum Delisi Üye Katılım 29 Ağu 2024 Mesajlar 1,751 Çözümler 44 Tepkime puanı 1,337 Dün 23:50 da #2 Halidmbr' Alıntı: Bugün öğle saatlerinde buldum henüz kanatları var ama ben çiftleştiğini düşünüyorum zamanla öğrenicem. Türünü söyleyebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla ... Solenopsis Sp kraliçesi. Oyla 0 Downvote
Halidmbr' Alıntı: Bugün öğle saatlerinde buldum henüz kanatları var ama ben çiftleştiğini düşünüyorum zamanla öğrenicem. Türünü söyleyebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla ... Solenopsis Sp kraliçesi.