Lateralis tür grubu myrmentoma altcinsinde. Baldaccii denemez bence.Camponotus (Tanaemyrmex) laterakis tür grubundan, baldacci denebilir belki
Lateralis tür grubu myrmentoma altcinsinde. Baldaccii denemez bence.Camponotus (Tanaemyrmex) laterakis tür grubundan, baldacci denebilir belki
Afedersiniz karışıklık olmuşLateralis tür grubu myrmentoma altcinsinde. Baldaccii denemez bence.
Taneamyrmex altcinsinden Camponotus kraliçesi.
Bu arada tam tür belirlenebilir mi bir şekilde? Ekstra ayrıntı isterseniz verebilirim. Ben açıkçası Baldaccii ye çok benzettim.Lateralis tür grubu myrmentoma altcinsinde. Baldaccii denemez bence.
Taneamyrmex altcinsinden Camponotus kraliçesi.
2. nesil işçiletin yeterli fotoğrafları ile belirlenebilir. Araştırmalar/makaleler kısmında enesersoy hocamın hazırladığı birbtür tespit keyi var ne tarzda fotoğraflar gerektiğine oradan bakabilirsiniz.Bu arada tam tür belirlenebilir mi bir şekilde? Ekstra ayrıntı isterseniz verebilirim. Ben açıkçası Baldaccii ye çok benzettim.
Teşekkürler. Fotoğrafı daha iyi çekmeye çalışacağım.2. nesil işçiletin yeterli fotoğrafları ile belirlenebilir. Araştırmalar/makaleler kısmında enesersoy hocamın hazırladığı birbtür tespit keyi var ne tarzda fotoğraflar gerektiğine oradan bakabilirsiniz.
Yapacak birşey yok ozaman. Elimden bukadarı geliyor. Teşekkür ederim yinede, iyi hobiler dilerim.Maalesef hiç yeterli değil. Bahsettiğim konuya bakarsanız nasıl fotoğraflar gerektiğini anlayacaksınız.