Türü nedir?

Toprak411

Larva
Üye
Merhabalar,

Bugün saat 12 civarında kedi ve köpeklerin su içme kabının içinde yüzerken buldum. Zaten elimde yeterince kraliçe olduğu için almadım, fakat ilk defa böyle bir karınca gördüm ve türünü merak ettim.25835.jpg25834.jpg25833.jpg

Sıcaklık 38,39 derece civarı.

Son düzenleme:

Fader007

Yumurta
Üye
Hocam ben sürekli pheidole uçuşuna denk geliyorum daha bir tane bile kraliçeye rastlamadım akşam uçuyorlar sanırım birde gece uçan türler için ışık tuzağı kullanılıyormuş ışık tuzağını nasıl yapabilirim
Bende yakaladım akşam 21 civarında balkonunuz varsa ışığı yakıp oturun büyük ihtimal gelir ben 2 gün oturdum akşam balkonda ışık açıkken 2 tane geldi iyi günler hocam.

MustafaRhaedrix

Larva
Üye
Hocam ben sürekli pheidole uçuşuna denk geliyorum daha bir tane bile kraliçeye rastlamadım akşam uçuyorlar sanırım birde gece uçan türler için ışık tuzağı kullanılıyormuş ışık tuzağını nasıl yapabilirim
bende bu sorunu yasıyordum taa hazıranın basından berı odama prensler gelıyordu cıkıyordum ama bulamıyordum gecenlerde bıraz daha farklı yerlere bakınca 2 tane buldum birde ısık tuzagına ucabılen kanatlılar gelıyor yanı cıftelsmemıs olması cok olası oluyor

Winnie

Larva
Üye