Türü Nedir?

Emirintus

Larva
Üye
Sanırım ben tam olarak derdimi anlatamıyorum. Diyorum ki spesifik olarak baldaccii mi yoksa turkestanus mu diye bir soru soruyorsak dış görünüş işimize yaramaz diyorum. Dış görünüş bütünüyle önemsizdir diyen yok zaten.
C.Turkestanus daha açık renklere sahip. Bu ise üzerinde turkestanusa kıyasla daha yoğun bir koyu renk geçişi var yani benim gözlemim bu en azından.

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
C.Turkestanus daha açık renklere sahip. Bu ise üzerinde turkestanusa kıyasla daha yoğun bir koyu renk geçişi var yani benim gözlemim bu en azından.

Troll?!
Bu renkler çok değişken. Yani belirleyici bir unsur değil her ne kadar doğru bir gözlem olsa da. Arkadaş trollüyor evet.

ahmet55

Nanitik
Üye
Trolleyen arkadaşı reporlayabilirmiyiz lütfen moderatör abilerimiz görsün.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Canım abim❤️

Ne yani siz turkestanusmu diyeceksiniz?
Ben tür belirtmemeyi tercih edeceğim. Bu konuşmaların üstüne ikna olmadıysanız dahi direkt bu tarz bir mesaj atmak karşıdakine "fikrinin benim gözümde hiç bir değeri yok" mesajı veriyor. Bundan dolayı da kibarca o zaman siz kendi bildiğnizden devam edin tarzında bir cevap vermekti amacım.

Emirintus

Larva
Üye
Ben tür belirtmemeyi tercih edeceğim. Bu konuşmaların üstüne ikna olmadıysanız dahi direkt bu tarz bir mesaj atmak karşıdakine "fikrinin benim gözümde hiç bir değeri yok" mesajı veriyor. Bundan dolayı da kibarca o zaman siz kendi bildiğnizden devam edin tarzında bir cevap vermekti amacım.
Saygısızlık ettiysem özür dilerim. Fikrinin sebebini sorgulamak ve gerekçelendirmeni istemiştim sadece.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Saygısızlık ettiysem özür dilerim. Fikrinin sebebini sorgulamak ve gerekçelendirmeni istemiştim sadece.
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.