Tüpün şekli kafa karıştırmış olabilir. Karıncanın daha net fotoğrafı varmı acaba? Ve pamuk çok ıslak gözüküyor değiştirmenizi öneririm.Kraliçe mi türü ne yardım edermisiniz
Fotoğraflar:
Hocam pamuk aşırı gevşek bir süre sonra tüpü su basar pamuğu iyice sıkıştırıp bir kurulum yapın cinsinide tam anlayamadım daha net fotoğraf atar mısınız?Kraliçe mi türü ne yardım edermisiniz
Fotoğraflar:
Tabiki elimde şuan tüp olmadığı için plastik boya kutusunu tüpe benzetmeye çalıştım başka karıncayı tutacak yerim yok pamuğuda şimdi değiştiriyorumHocam pamuk aşırı gevşek bir süre sonra tüpü su basar pamuğu iyice sıkıştırıp bir kurulum yapın cinsinide tam anlayamadım daha net fotoğraf atar mısınız?
Tüp değil anladığım kadarıyla pamuğu ıslatıp dibine ittirmiş.Hocam pamuk aşırı gevşek bir süre sonra tüpü su basar pamuğu iyice sıkıştırıp bir kurulum yapın cinsinide tam anlayamadım daha net fotoğraf atar mısınız?
Messor cinsi kraliçe.Fotoğraf:
tüpdeki gibi düzenek bunda yapamadım malesef çok sınırlı alan varTüp değil anladığım kadarıyla pamuğu ıslatıp dibine ittirmiş.
Anladım, kabın tabanını tamamen kaplamasına gerek yok pamuğun. Bir köşede olsa olur ama nemli olsun tabi.tüpdeki gibi düzenek bunda yapamadım malesef çok sınırlı alan var