Messor bir cins adıdır. Messor Barbarus ise türdürMessor türü
Türü messor barbarus mu?Messor bir cins adıdır. Messor Barbarus ise türdür
Hayır örnek olarak verdim türünü öğrenmek için mikro fotoğraflar lazım.Türü messor barbarus mu?
Anladım teşekkürler.Hayır örnek olarak verdim türünü öğrenmek için mikro fotoğraflar lazım.
Fotoğraf kalitesinden ve çekim açısından olabilir. Yapay zekaya bu konuda güvenmek pek doğru olmaz çünkü bizim çektiğimiz fotoğrafları detaylı değil yapay zeka da benzeyen cinsi söylüyorAnladım teşekkürler.
Bir de 3 tane yapay zekaya da attım hepsi lasius dedi bir sebebi var mı
Tamamdır çok teşekkürler.Fotoğraf kalitesinden ve çekim açısından olabilir. Yapay zekaya bu konuda güvenmek pek doğru olmaz çünkü bizim çektiğimiz fotoğrafları detaylı değil yapay zeka da benzeyen cinsi söylüyor
Yapay zekaya sorma bu konuları hep yanlış bilgi veriyorAnladım teşekkürler.
Bir de 3 tane yapay zekaya da attım hepsi lasius dedi bir sebebi var mı
sp. yi bu yüzden kullanırız. Latince açılımı species'tir. Türkçeye tür, ayrım olarak çevrilir ama kullanım amacı bir cinsin altındaki tüm türleri kapsatmaktır. Tetramorium sp. dersem cinsi tetramorium ama türünü bilemedim, bilemeyiz gibi bir anlam çıkar. Yaygın olarak messorlarda kullanılma sebebi ise tahmin edebileceğiniz gibi messorların tür ayrımının zor olmasından kaynaklıdır. Genel kültür olsun hepimize 🙂Messor bir cins adıdır. Messor Barbarus ise türdür