Zaten çözümlenmiş ve böyle bir fotoğraftan tür tahmini yapmak çok zor lütfen cevaplanmış çözümlenmiş konulara mesaj atmayın asıl yeni sorunlar alta düşüyor bu yüzdenCamponotus festai
Dostum cevaplanmış çözümlenmiş zatenCamponotus majoru.
Neden olumsuz veriyorsunuzki ben tür tahmini yürütmedim çözümlenmiş konulara cevap yazmayın dedim kimsenin çözümlenmiş konuya atılan extra(soru sormak hariç) ihtiyaç duyduğunu sanmam herkes zaten rütbe için bunu yapıyor rütbe önemli birşey değil önemli olan forumu düzgün kullanmakZaten çözümlenmiş ve böyle bir fotoğraftan tür tahmini yapmak çok zor lütfen cevaplanmış çözümlenmiş konulara mesaj atmayın asıl yeni sorunlar alta düşüyor bu yüzden
Bu mesajımda tür tahmini yapmak çok zor demişim camponotus cinsin ismidir bunu yapamayacağınızı söylemedim ve bu bir camponotus bende biliyorum tür dediğimiz şey mesela camponotus festai messor dentatus burdaki dentatus ve festai tür ismidirZaten çözümlenmiş ve böyle bir fotoğraftan tür tahmini yapmak çok zor lütfen cevaplanmış çözümlenmiş konulara mesaj atmayın asıl yeni sorunlar alta düşüyor bu yüzden
Hallight’ın attığı mesaj gereksiz bir mesaj değil zaten ondan sonra olanlar gereksiz.Dostum cevaplanmış çözümlenmiş zaten
Neden olumsuz veriyorsunuzki ben tür tahmini yürütmedim çözümlenmiş konulara cevap yazmayın dedim kimsenin çözümlenmiş konuya atılan extra(soru sormak hariç) ihtiyaç duyduğunu sanmam herkes zaten rütbe için bunu yapıyor rütbe önemli birşey değil önemli olan forumu düzgün kullanmak