Koloninin türü nedir?
4 kraliçeli
O alttaki beyazların hepsi mumurta mıKoloninin türü nedir?
4 kraliçeli
Evet hepsi yumurtaO alttaki beyazların hepsi mumurta mı
Bu kraliçelerin 3 tanesinin öleceğini ben de düşünüyorum fakat aklıma takılan ne zaman ölecekleri koloni neredeyse 100 işçiyi geçmiş acaba anlaşabilirler mi?Bu görüntüyü gördükten sonra düşündüm ve dedim ki "ben de bundan yapmalıyım". Şaka bir yana fazla hızlı bir başlangıç olmuş. Yüksek ihtimal 4 kraliçeden 3 tanesi ölür.
En kısa zamanda diyebilirim. Umarım bu dominantlık savaşında fazla işçi ölümü olmaz.Bu kraliçelerin 3 tanesinin öleceğini ben de düşünüyorum fakat aklıma takılan ne zaman ölecekleri koloni neredeyse 100 işçiyi geçmiş acaba anlaşabilirler mi?
Şöyle aslında ben kraliçeleri bulduktan sonra şehir dışıma gittim ayırmayı unuttumBu görüntüyü gördükten sonra düşündüm ve dedim ki "ben de bundan yapmalıyım". Şaka bir yana fazla hızlı bir başlangıç olmuş. Yüksek ihtimal 4 kraliçeden 3 tanesi ölür.
Alt tür tespiti yapmak normal tür tespitinden zordur. Koloninin farklı fotoğraflarını da atarsanız belki yardımcı olabilirim.Şöyle aslında ben kraliçeleri bulduktan sonra şehir dışıma gittim ayırmayı unuttum
Geri dönüp baktığımda 2 kraliçe ölmüş 4 ü yaşıyordu ve yumurtaları vardı
Bende devam ettirmek istedim lasius olduklarını biliyodum ama elimdeki diğer lasius kolonime göre kraliçeler daha küçüktü alt tür merak ettiğim içinde buraya attım
4 kraliçe çok cazip geliyor açıkcası umarım bi savaş çıkmaz
Peki ne zaman buldunŞöyle aslında ben kraliçeleri bulduktan sonra şehir dışıma gittim ayırmayı unuttum
Geri dönüp baktığımda 2 kraliçe ölmüş 4 ü yaşıyordu ve yumurtaları vardı
Bende devam ettirmek istedim lasius olduklarını biliyodum ama elimdeki diğer lasius kolonime göre kraliçeler daha küçüktü alt tür merak ettiğim içinde buraya attım
4 kraliçe çok cazip geliyor açıkcası umarım bi savaş çıkmaz
Elimdeki cihaz malesef çok net çekmiyorAlt tür tespiti yapmak normal tür tespitinden zordur. Koloninin farklı fotoğraflarını da atarsanız belki yardımcı olabilirim.
Mayısta bulmuştumPeki ne zaman buldun