Ben bulmuştum. Hatta tek seferde 12 tane bulmuştum.Yani mesela etrafında yeşillik olmayan bir yerde bile bulma şansım varmı?
Evet kaldırım üstünde tetramorium bulmuştum. Etrafta hiç ağaçlık alan yoktu.Böylw betonda bir yerde mi?
Sıcaklığın etkisi var. Benim bulduğum gün sabah 5-6 gibi yağmur yağmıştı sonra akşam güneş batana kadar hava güneşli ve sıcaktı.🙏🏿 Teşekkürler. Peki sizce sıcaklığın vs. ne kadar etkisi var?
Karıncalar kilometrelerce uçabilir, dolayısıyla bulabilirsiniz. Ama doğal olarak ihtimal düşecektir.Yani mesela etrafında yeşillik olmayan bir yerde bile bulma şansım varmı?
Hocam evden her çıktığında yanına bi tane tüp al, yerlere bakarak yürü. Hiç aramadığın anda karşına çıkar.Keşke burdada öyle olsydı 2-3 aydır yağmur yağmamıştır herhalde her gün saat sabah 7 gibi iniyorum ama şuanlık bir şey bulamadım. İlginiz içim teşekkürler.🙏🏿
Sonra hepsi ölmüştü değil mi?Ben bulmuştum. Hatta tek seferde 12 tane bulmuştum.
Şuan 1 tanesi hariç hepsinin 5-10 tane işçisi var. Onu nereden çıkarttınız?Sonra hepsi ölmüştü değil mi?