Arkadaşlar, daha önce bu türün görselini atmıştım. Camponotus olarak belirlenmişti ama türü söylenmemişti. Daha yakınlaştırılmış çekmeyi başardım. Türünü söyleyebilir misiniz? Ben, araştırmama göre Camponotus lateralis olduğunu düşünüyorum.
Tür tespiti yapılamaz. Daha iyi fotoğraflar gerekiyor. Burdan sadece Camponotus denilebilir. Muhtemelen Tanaemyrmex alt cinsinden.Arkadaşlar, daha önce bu türün görselini atmıştım. Camponotus olarak belirlenmişti ama türü söylenmemişti. Daha yakınlaştırılmış çekmeyi başardım. Türünü söyleyebilir misiniz? Ben, araştırmama göre Camponotus lateralis olduğunu düşünüyorum.
Hocam kafa yapısı sanki myrmentoma gibi değil gibi. Eğer buradan ayırt edilmiyorsa nereden ayırt ediliyor?Camponotus myrmentoma alcinsinden, C. Lateralis grup da olabilir ama fotoğraflardan pek bir şey anlamadım.
Yarın atayımYandan thoraxlarının net fotoğrafını atat mısınız diyecektim tam.
Myrmentoma ve Tanaemyrmex altcinsini işçilerinden ayırıyorum ben.Hocam kafa yapısı sanki myrmentoma gibi değil gibi. Eğer buradan ayırt edilmiyorsa nereden ayırt ediliyor?
Bunları çektim şu an için daha iyisini çekmem mümkün değil tür için yeterli olur mu ? Ayrıca suyun bulunduğu pamuğa çok yakın küf oluştu görsellerde görünüyor bir şey yapmam gerekir mi mite oluşturur mu ya da herhangi bir zararı olur mu ?Yandan thoraxlarının net fotoğrafını atat mısınız diyecektim tam.
Ben rengine göre lateralis group derdim ama renkten tahmin yapmak sağlıklı olmadığı için benim yorumumu kabul etmemeniz daha iyi. Başka biri yardım edebilir belki.Bunları çektim şu an için daha iyisini çekmem mümkün değil tür için yeterli olur mu ? Ayrıca suyun bulunduğu pamuğa çok yakın küf oluştu görsellerde görünüyor bir şey yapmam gerekir mi mite oluşturur mu ya da herhangi bir zararı olur mu ?