Türü nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batusakarys

Larva
Üye
Türü nedir acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_8034.jpeg
    IMG_8034.jpeg
    34.5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_8032.jpeg
    IMG_8032.jpeg
    39.2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_8031.jpeg
    IMG_8031.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 54

pegasuZX

Intercaste
Üye
Herkese söylüyorum kanatlı bir prenses genelde döllenmemiştir. Prenses bulduysan kraliçe de bulursun. Prenses almak mantıksız genelde döllenmemiş oldukları için hayvana yazık oluyor. Bu yüzden prenses alınmasını önermiyorum.

Batusakarys

Larva
Üye
Herkese söylüyorum kanatlı bir prenses genelde döllenmemiştir. Prenses bulduysan kraliçe de bulursun. Prenses almak mantıksız genelde döllenmemiş oldukları için hayvana yazık oluyor. Bu yüzden prenses alınmasını önermiyorum.
İzmirde bulmuştum yolda şuan burhaniyedeyim burda çok fazla nodus var ama hiç kraliçe bulamadım prenseste bulamadım yarın da memlekete gidiyorum başka şansım yok anlayacağınız ondan çiftleşmiştir umudu ile bekleyeceğim.

pegasuZX

Intercaste
Üye
İzmirde bulmuştum yolda şuan burhaniyedeyim burda çok fazla nodus var ama hiç kraliçe bulamadım prenseste bulamadım yarın da memlekete gidiyorum başka şansım yok anlayacağınız ondan çiftleşmiştir umudu ile bekleyeceğim.
Evet ama herkes beklet diyor ama kanatlı kraliçeye şuana kadar bir kere rastladım sana öyle söyleyeyim. Çok düşük ihtimal rastlanır. Çok yüksek ihtimal döllenmedi. Ama her ihtimale karşı işçi eklemeyi ve beslemeyi yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...