Camponotus kraliçesi.Galiba Camponotus.
forumda rehberi olan camponotuslardan bakım olarak farkı var mıdır?Altcinsleri ezbere mi söylüyorsunuz? Tanaemyrmex ile ne alakası var anlamadım. Camponotus(myrmentoma) Kiesenwetteri grup kraliçesi.
Çok bir farkı yoktur.forumda rehberi olan camponotuslardan bakım olarak farkı var mıdır?
Göz alışkanlığı diyebiliriz. Fazla dikkat etmedim. Eleştirmek yerine alt cins ayrımı hakkında konu açarsanız foruma daha çok faydanız dokunur.Altcinsleri ezbere mi söylüyorsunuz? Tanaemyrmex ile ne alakası var anlamadım. Camponotus(myrmentoma) Kiesenwetteri grup kraliçesi.
O zaman fazla dikkat edip yazacaksınız. Konuyu açan kişi sizin yanlış yorumunuza göre bakım yapıyor. Bir sürü rehber var forumda gidip araştırabilirsiniz, google da araştırabilirsizin.Göz alışkanlığı diyebiliriz. Fazla dikkat etmedim. Eleştirmek yerine alt cins ayrımı hakkında konu açarsanız foruma daha çok faydanız dokunur.
En acilinden rehber kategorisini inceleyin, gözünüz de biraz yanlış alışmış kusura bakmayın.❤️🍫Göz alışkanlığı diyebiliriz. Fazla dikkat etmedim. Eleştirmek yerine alt cins ayrımı hakkında konu açarsanız foruma daha çok faydanız dokunur.