Türü nedir?

messormert

Yumurta
Üye
Türü nedir?

Ekli dosyalar

• 20250624_220916.jpg
    20250624_220916.jpg
    30.2 KB · Görüntüleme: 50
  • 20250624_220825.jpg
    20250624_220825.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 50

KingCat

Asker
Üye
Lasius Niger(?) olduğunu düşünüyorum. Daha yakından bir fotoğraf atarsanız daha iyi olabilir.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Lasius neglectus veya lasius niger kraliçesi olabilir
Lütfen beni yanlış anlamayın, iyiliğiniz için bir şey söylemek istiyorum.
Daha çok pişmeniz gerekli hocam bu konular da.
En yetkin kişilerin bile konu türler olunca tereddütleri ve acaba'ları olur. Dikkatimi çekti iki seferdir sallamasyon diyebileceğimiz tür tahminleri yapıyorsunuz. Belki kendinize göre geçerli argümanlarınız vardır tabi. Ama işi, işin ehline bırakmak her zaman için daha sağlıklıdır.☺️🍫

souldream

Larva
Üye
En yetkin kişilerin bile konu türler olunca tereddütleri ve acaba'ları olur. Dikkatimi çekti iki seferdir sallamasyon diyebileceğimiz tür tahminleri yapıyorsunuz. Belki kendinize göre geçerli argümanlarınız vardır tabi. Ama işi, işin ehline bırakmak her zaman için daha sağlıklıdır.☺️🍫
Tabiki haklısınız hocam, ama şöyle bir durum var ki, ben emin olmadığım mesajlarımda asla kesin birşey söylemem. Hatta çoğu zaman "benim dediğime göre hareket etmeyin çünkü yanlış olabilir. Diğerlerinin yazmasını da bekleyin ama benim tahminim budur."derim yorumunuz için teşekkürler.

KingCat

Asker
Üye
Hocam haklısınız, bizim hatamız hem konu sahibinin kafasını karıştırdık hem de yanlış bilmiş olabiliriz. Mesajımızı silebilirsiniz. (y)
Bir daha böyle bir hata yapmam. :)
Herkese iyi hobiler.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Tabiki haklısınız hocam, ama şöyle bir durum var ki, ben emin olmadığım mesajlarımda asla kesin birşey söylemem. Hatta çoğu zaman "benim dediğime göre hareket etmeyin çünkü yanlış olabilir. Diğerlerinin yazmasını da bekleyin ama benim tahminim budur."derim yorumunuz için teşekkürler.
Evet kendinize göre haklı bir bakış açısı.
Kısaca şöyle özetleyeyim, cins tahminlerinde tutarlı tahminler yapılabilir. Ama türler gibi spesifik ve ince işçilik isteyen bir konu da ne yazık ki sağlam argümanlar olmadan tür belirtmek sallamaktan ve konu sahibinin kafasını karıştırmaktan başka işe yaramıyor. Bu benim ve herkes içinde geçerli. Rica ederim keyifli forumlar.❤️
Hocam haklısınız, bizim hatamız hem konu sahibinin kafasını karıştırdık hem de yanlış bilmiş olabiliriz. Mesajımızı silebilirsiniz. (y)
Bir daha böyle bir hata yapmam. :)
Herkese iyi hobiler.
Estağfurullah, ben moderatör değilim hocam mesaj silme yetkim yok. Mesajınızı belirli zaman aralığı içinde kendiniz de silebilirsiniz.☺️

souldream

Larva
Üye
Evet kendinize göre haklı bir bakış açısı.
Kısaca şöyle özetleyeyim, cins tahminlerinde tutarlı tahminler yapılabilir. Ama türler gibi spesifik ve ince işçilik isteyen bir konu da ne yazık ki sağlam argümanlar olmadan tür belirtmek sallamaktan ve konu sahibinin kafasını karıştırmaktan başka işe yaramıyor. Bu benim ve herkes içinde geçerli. Rica ederim keyifli forumlar.❤️

Estağfurullah, ben moderatör değilim hocam mesaj silme yetkim yok. Mesajınızı belirli zaman aralığı içinde kendiniz de silebilirsiniz.☺️
Hocam sağolun, birdaha çok net olmadıkça bu tür bir hata olmaz. Sağolun. Mesajı silip, hatamı düzeltmeye çalışıcağım.(Mesajda olumsuz oy var silemiyorum.)

pegasuZX

Intercaste
Üye
Renk benzerliği gibi konulardan dolayı söylediğini düşünüyorum. Maalesef ben dahil herkes bu hataya düşüyor. Önceden sanctus ve fellah ayrımı gibi saçma sapan renklere bakarak ayrım yapıyordum. Arkadaşı da düzgün dille uyardığın için teşekkürler.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kaç mm?

el4nce