Tetramorium olduğunu düşünüyorum sizinde görüşünüzü almak istedim.
Tetramorium sp. Kraliçesi.Tetramorium olduğunu düşünüyorum sizinde görüşünüzü almak istedim.
Hocam bana formica gibi geldi, ama ben formica nın ve tetromorium un görünüşünü biraz karıştırıyorum da sanırım ondan olabilirTetramorium olduğunu düşünüyorum sizinde görüşünüzü almak istedim.
Tetramorium sp. Kraliçesi.Tetramorium olduğunu düşünüyorum sizinde görüşünüzü almak istedim.
@Karınca16 hocamında dediği gibi tetramorium kraliçesi.Tetramorium olduğunu düşünüyorum sizinde görüşünüzü almak istedim.
İkisi farklı alt familyalardan cinsler, karıştırılacak bir durum yok. Lütfen alt familya ayrımını öğrenin, 2 tane rehber var forumda.Hocam bana formica gibi geldi, ama ben formica nın ve tetromorium un görünüşünü biraz karıştırıyorum da sanırım ondan olabilir
Hafızam çok iyi olmadığından bazen dediğim gibi karıştırıyorum en kısa zamanda not ederim, sağolun.İkisi farklı alt familyalardan cinsler, karıştırılacak bir durum yok. Lütfen alt familya ayrımını öğrenin, 2 tane rehber var forumda.
Buraya göz atabilirsiniz.Hafızam çok iyi olmadığından bazen dediğim gibi karıştırıyorum en kısa zamanda not ederim, sağolun.
Sağol. Bende şimdi onu arıyodumBuraya göz atabilirsiniz.
Konu 'Türkiye'deki Karınca Altfamilyaları Rehberi' https://karincaciftligim.com/threads/turkiyedeki-karinca-altfamilyalari-rehberi.26122/
Dostum öncelik olarak en son paylaşılan alt Familya ayrımı rehberini incele. Sonra alt Familya içerisinde olan cinsleri incele. Formica cinsi Formicinae alt Familyasından, tetramorium myrimicinae alt familyasındandır.Hocam bana formica gibi geldi, ama ben formica nın ve tetromorium un görünüşünü biraz karıştırıyorum da sanırım ondan olabilir
Sağol. Şuan zaten rehberdekileri yazıyorumDostum öncelik olarak en son paylaşılan alt Familya ayrımı rehberini incele. Sonra alt Familya içerisinde olan cinsleri incele. Formica cinsi Formicinae alt Familyasından, tetramorium myrimicinae alt familyasındandır.