Değil, konuya çözüm verilmiş zaten yapmayın lütfen.Solonopsis kraliçesi
Hocam dalga mı geçiyorsunuz,? Konuya çözüm verilmiş. Yani cinsinin tetramorium olduğu teyit ve beyan edilmiş. Çözüm verilen konulara ısrarla tahmin içerikli yorum yapmayın lütfen.Ben çok solonepsis gördüm bu solonepsis kraliçesi
Ben üç yıldır karınca besliyorum eminim senden bilgiliyimdir burası forum değil mi bildiğimi söylicem tabiki.Hocam dalga mı geçiyorsunuz,? Konuya çözüm verilmiş. Yani cinsinin tetramorium olduğu teyit ve beyan edilmiş. Çözüm verilen konulara ısrarla tahmin içerikli yorum yapmayın lütfen.
Hocam bu üslubu hiç yakıştıramadım. Konu çözüm almış zaten modlar tarafından, uzatmaya gerek yok.Ben üç yıldır karınca besliyorum eminim senden bilgiliyimdir burası forum değil mi bildiğimi söylicem tabiki.
Ben bilgisizsiniz demedim, ayrıca bilgi de yarıştırmıyoruz burada. Forum da beş mesajınız var ve bana nutuk çekiyorsunuz.😀Ben üç yıldır karınca besliyorum eminim senden bilgiliyimdir burası forum değil mi bildiğimi söylicem tabiki.
Kral ilk defa yargı dağıtıyor😄Ben bilgisizsiniz demedim, ayrıca bilgi de yarıştırmıyoruz burada. Forum da beş mesajınız var ve bana nutuk çekiyorsunuz.😀
Anladığınız dilden konuşayım, forumda 1300 küsür mesajım var, bunların minimum %70'i faydalı ve bilgilendirici mesajlar. Foruma ve insanlara bir katkısı olmayacaksa boş muhabbetler yapmayın, iyi günler.
Yaahu ben diyorumki burası forum ben solonopsis olduğuna inanıyorum ve eminim nesi bu kadar zoruna gitti kardaş?Ben bilgisizsiniz demedim, ayrıca bilgi de yarıştırmıyoruz burada. Forum da beş mesajınız var ve bana nutuk çekiyorsunuz.😀
Anladığınız dilden konuşayım, forumda 1300 küsür mesajım var, bunların minimum %70'i faydalı ve bilgilendirici mesajlar. Foruma ve insanlara bir katkısı olmayacaksa boş muhabbetler yapmayın, iyi günler.
Fikrinizi söyleyebilirsiniz ama konuya çözüm verildikten sonra fikir belirtmek çok gereksiz ve kafa karışıklığı yapıyorYaahu ben diyorumki burası forum ben solonopsis olduğuna inanıyorum ve eminim nesi bu kadar zoruna gitti kardaş?