Türü nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaghanGvn

Yumurta
Üye
Sabah kaldırımda geziyordu.Hafif küçük kalıyor diğer kraliçelere göre siyah ve abdomeninde kahverengilik var.Yeniyim türle ilgili önerilere açığım.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20250620_144012.jpg
    IMG_20250620_144012.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20250620_144032.jpg
    IMG_20250620_144032.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 20

rezzan

Nanitik
Üye
Hocam dalga mı geçiyorsunuz,? Konuya çözüm verilmiş. Yani cinsinin tetramorium olduğu teyit ve beyan edilmiş. Çözüm verilen konulara ısrarla tahmin içerikli yorum yapmayın lütfen.
Ben üç yıldır karınca besliyorum eminim senden bilgiliyimdir burası forum değil mi bildiğimi söylicem tabiki.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Ben üç yıldır karınca besliyorum eminim senden bilgiliyimdir burası forum değil mi bildiğimi söylicem tabiki.
Ben bilgisizsiniz demedim, ayrıca bilgi de yarıştırmıyoruz burada. Forum da beş mesajınız var ve bana nutuk çekiyorsunuz.😀
Anladığınız dilden konuşayım, forumda 1300 küsür mesajım var, bunların minimum %70'i faydalı ve bilgilendirici mesajlar. Foruma ve insanlara bir katkısı olmayacaksa boş muhabbetler yapmayın, iyi günler.

esepretx

Pupa
Üye
Ben bilgisizsiniz demedim, ayrıca bilgi de yarıştırmıyoruz burada. Forum da beş mesajınız var ve bana nutuk çekiyorsunuz.😀
Anladığınız dilden konuşayım, forumda 1300 küsür mesajım var, bunların minimum %70'i faydalı ve bilgilendirici mesajlar. Foruma ve insanlara bir katkısı olmayacaksa boş muhabbetler yapmayın, iyi günler.
Kral ilk defa yargı dağıtıyor😄

rezzan

Nanitik
Üye
Yaahu ben diyorumki burası forum ben solonopsis olduğuna inanıyorum ve eminim nesi bu kadar zoruna gitti kardaş?

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Çözüm verildikten sonra fikrinizi ifade etmenizin bir mantığı yok. Lütfen sırf mesaj kasmak ya da kafa karışıklığı yazmak adına mesaj yazmayınız. İddianıza güveniyorsanız rapor atarak cevabın yanlış işaretlendiğini belirtebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...