Liometopum cinsi dişi alate.Türü nedir arkadaşlar? Tapinoma olduğunu varsayıyorum ama abdomeni garip bir şekilde değişik geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 59428Ekli dosyayı görüntüle 59429Ekli dosyayı görüntüle 59430
Bu karıncanın olayı nedir peki, ben bilmiyorum daLiometopum cinsi dişi alate.
Kaç tane lasius cinsi var böyle hahaha. Elimde 10 tane lasius var hepsi birbirinden farklı.Affedersiniz; liometopum cinsi değil, lasius cinsi dişi alate.
Lasius için çok küçük ama emin misiniz?Affedersiniz; liometopum cinsi değil, lasius cinsi dişi alate.
Hocam haklısın, boy bilgisini nasıl verebilirisn ki hareketli bir canlıda milim cinsinden. İstanbulda buldum ve yaklaşık 7 mm diye düşünüyorumhttps://karincaciftligim.com/threads/cins-tur-bilgisi-istemeden-once-bu-konuya-bakin.7933/
Bu konuyu okuyan herkes Bunları Yapmayın Madde 4'e bakabilir mi rica ediyorum. Bunları Yapın Madde 3'e de.
Camponotus cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum; sadece biraz fazla su içmiş galiba.Yukarıdaki de Lasius sp. , sanırım Lasius Niger. Alttaki onun /2 si gibi. Farklı bir cins olabilir tabi kii.
Ekli dosyayı görüntüle 59462
Componotus olduğunu düşünmüyorumCamponotus cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum; sadece biraz fazla su içmiş galiba.