Merhaba bu hobide yeniyim sp nedir acaba?Lasius sp kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
Cinsi lasius ama türü belirsiz, tür bilgisi mevcut değil. Bu manada.Merhaba bu hobide yeniyim sp nedir acaba?
Teşekkürler, iyi geceler.Cinsi lasius ama türü belirsiz, tür bilgisi mevcut değil. Bu manada.
peki lasius kraliçelerinin türlerinde bakım farkları var mıLasius sp kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
Hocam bende ilk öyle düşündüm ama hafif ışığa göre değişen sarımtırak bir renk yok mu? sizcede son fotoğrafta.Bana hiç lasius gibi gelmedi, daha çok formicaya benziyor.
Bakım farkları yok ilk işçisi çıkana kadar besleme yapmanıza gerek yok.Bildiğim kadarıyla parazitlik durumunda farklılık göstere biliyorlar.peki lasius kraliçelerinin türlerinde bakım farkları var mı
Vallahi bilemiyorum genel itibariyle lasiusa benzetemedim. Fotoğraflar yanıltıcı gibi ama ben formicaya benzettim.Hocam bende ilk öyle düşündüm ama hafif ışığa göre değişen sarımtırak bir renk yok mu? sizcede son fotoğrafta.
Vallahi bilemiyorum genel itibariyle lasiusa benzetemedim. Fotoğraflar yanıltıcı gibi ama ben formicaya benzettim.
Ben daha iyi bilmem hocam, ilgi alanım türler değil. Sadece fikrimi söyledim, başka cinste olabilir bilemem. Tür sorgulamaya da çok sık cevap yazmam zaten.Hocam banada formica gibi geldi hani formicalarin abdomeninde genelde çürümüş gibi bi görüntü var ya bunda da var yine de siz daha iyi bilirsiniz
Tam olarak nerede buldunuz? Ne zamandır arıyordum.şöyle bir kaç fotoğraf daha var cins belirlemek için,bu arada karınca parazitli mi sanki sırtında bazı şeyler gördüm yani hiç parazitli karıncam olmadı o yüzden soruyorum
cinsi lepisiota mı bu kraliçenin izmirde okulun bahçesinde buldumTam olarak nerede buldunuz? Ne zamandır arıyordum.
Uçuş kayıt konumuza kayıt ederseniz süper olur.
Konu 'Bulduğumuz Kraliçelerin Bulunduğu Tarihler ve Bölgeler' https://karincaciftligim.com/threads/buldugumuz-kralicelerin-bulundugu-tarihler-ve-bolgeler.14578/
bu kraliçede parazit mi var ben pek bilmemdeBakım farkları yok ilk işçisi çıkana kadar besleme yapmanıza gerek yok.Bildiğim kadarıyla parazitlik durumunda farklılık göstere biliyorlar.
Lacius cinsi kraliçe daha dün bende buldum aynısınıBu kraliçenin türünü söyler misiniz?