Lasius sp.
Bakımı lasius niger ile aynı mı?Lasius sp.
Fotoğrafta post petiole yok 🧐.Daha net fotoğraf gerek ama lasius sp. değil
post-petiole görünmekte ve lasiuslarda bunu göremeyiz
Evet genel olarak aynı. Forumdaki rehberi kullanabilirsiniz.Bakımı lasius niger ile aynı mı?
Kusura bakmayın yanlış görmüşüm, gördüğüm şey kanadın siyah kalan kısmıymış.Neden lasius olmadığını açıklayabilir misin?
Fotoğrafta post petiole yok 🧐.
Evet aynı.Bakımı lasius niger ile aynı mı?
Merak etme daha yeni başladı uçuşlar bulursun.😉Ben anlamadım karıncaların hepsi farklı ama hepside lasius çıktı 😞 şu zamana kadar lasiustan başka karınca besleyemedim
Bunlar Tetramorium cinsi. İlk bulduğunuz kraliçe ile bunları aynı yerde tutmayın sakın.Canın sağolsun
Bunun türü ne 8 tane buldum 2 tüpe böldüm sorun olmaz herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 58694
Tetramorium sp. Daha net fotoğraf atarsan, net cevap verebilirim.Ben anlamadım karıncaların hepsi farklı ama hepside lasius çıktı 😞 şu zamana kadar lasiustan başka karınca besleyemedim
Hocam, Google lens genelde yanlış söylüyor, karıncaların bir çok çeşidi var ve hepsi birbirine benziyor, bu sebeple İnternetin bunu ayırması çok zor.Zaten bu yüzden bu form var.lasius muhtemelen bu arada bu fotoyu googlede aratırsan çıkıyor türü
zaten ben bunu 2. şeçenek olarak söyledim zaten buraya yüklemiş yaTetramorium sp. Daha net fotoğraf atarsan, net cevap verebilirim.
Hocam, Google lens genelde yanlış söylüyor, karıncaların bir çok çeşidi var ve hepsi birbirine benziyor, bu sebeple İnternetin bunu ayırması çok zor.Zaten bu yüzden bu form var.
Yok bi önceki senede denk gelmedi sadece bi tane crematogaster bulmuştum ama havalar çok soğuk olduğundan kış uykusuna yatırmıştım erken çıkardığım için ölmüştü 2 kolonide o seneden lasius niger varMerak etme daha yeni başladı uçuşlar bulursun.😉
Eğer yanlış ise söyleme o zaman konuyu açan kişinin kafasını karıştırıyorsun.zaten ben bunu 2. şeçenek olarak söyledim zaten buraya yüklemiş ya
Tetramorium sp. Daha net fotoğraf atarsan, net cevap verebilirim.
Hocam, Google lens genelde yanlış söylüyor, karıncaların bir çok çeşidi var ve hepsi birbirine benziyor, bu sebeple İnternetin bunu ayırması çok zor.Zaten bu yüzden bu form var.
Yanlış değilEğer yanlış ise söyleme o zaman konuyu açan kişinin kafasını karıştırıyorsun.
en yakın zamanda tüplere ayırınEkli dosyayı görüntüle 58726Ekli dosyayı görüntüle 58727
Bu tüpte 4 tane var aynı koloninin uçuşundan bi 4 tane daha var o da ayrı bi tüpte
Kraliçeler mi birbirini öldürüyo yoksa işçilerimi işçilerse işçi çıkmadan hallederimen yakın zamanda tüplere ayırın