Tetramorium sp. kraliçesi.
Yeterli beslenememiş olabilir, parazitik olabilir.Elimde iki kraliçe karınca var aralarında belirgin boyut farkı var ikisine de tetramorium sp. Dendi
Tetramorium sp. kraliçesi.
Elimde iki kraliçe karınca ikisini de paylaştım ikisine de tetramorium sp. Dendi ama aynı olmadıklarına eminim belirgin farklar var bu fotoğraftaki çok daha küçük diğeri daha büyük daha siyahTetramorium sp. kraliçesi.
Parazitik olması tehlikeli bir durum mu ve yapılabilecek bir şey var mıYeterli beslenememiş olabilir, parazitik olabilir.
Türkiye de kayıtlı bir Tetramorium parazit türü yok. Hocam.Yeterli beslenememiş olabilir, parazitik olabilir.
Hocam geçen bir arkadaş attı parazitik dendi.Türliye de kayıtlı bir Tetramorium parazit türü yok. Hocam.
Hocam kayıtlı yok evet ama Parazitik tetramoriumlar var bende yok sanıyordum varmış.Türkiye de kayıtlı bir Tetramorium parazit türü yok. Hocam.
Bilmiyorum, dediğim gibi yok diye biliyorum.Hocam geçen bir arkadaş attı parazitik dendi.
Bu konuya bakabilirsiniz:Bilmiyorum, dediğim gibi yok diye biliyorum.
Bilgi için çok sağ olun, bilmiyordum ben. İyi akşamlar dilerim.Bu konuya bakabilirsiniz:
Konu 'Parazit kraliçem' https://karincaciftligim.com/threads/parazit-kralicem.25906/
Vallaha bende bilmiyordum yeni öğrendim sizede iyi akşamlar.Bilgi için çok sağ olun, bilmiyordum ben. İyi akşamlar dilerim.
Katılıyorum.Pheidole Sp. kraliçesi değil mi?
Olabilir, bende çok emin değilim. Evet şuan daha dikkatli baktım Pheidole sp. kraliçesiPheidole Sp. kraliçesi değil mi?
Benim fikrim Tetramorium olduğu yönünde. Fakat konu sahibinin daha iyi görseller yüklemesi cevabı kesinleştirebilir. Kafası ilginç görünüyor. Arkadaşların dediği gibi Pheidole'dir belki de.