Tetramorium sp. kraliçesi.Elimde iki kraliçe karınca var ama türlerini bilmiyorum. 2-3 gündür şekerli su ile besliyorum, umarım bir problem olmaz. Bu, ilk kraliçem; diğerini de paylaşacağım. Foruma yeni kayıt oldum, nasıl kullanıldığını tam bilmiyorum. Umarım doğru yere gönderiyorumdur.
Ekli dosyayı görüntüle 58010Ekli dosyayı görüntüle 58011Ekli dosyayı görüntüle 58013
Tetramorium sp. Kraliçesi ilk işçi kadar beslemenize gerek yoktur hatta şekerli su vermek amacıyla test tüpünü sarmanizdan kraliçe stres olur yumurtalarını yemeye kadar gidebilir o yüzden haftada 1 kez olcak şekilde kontrol edebilirsiniz , dediğim gibi şekerli suyu İlk işçi çıkana kadar gerek yokturElimde iki kraliçe karınca var ama türlerini bilmiyorum. 2-3 gündür şekerli su ile besliyorum, umarım bir problem olmaz. Bu, ilk kraliçem; diğerini de paylaşacağım. Foruma yeni kayıt oldum, nasıl kullanıldığını tam bilmiyorum. Umarım doğru yere gönderiyorumdur.
Ekli dosyayı görüntüle 58010Ekli dosyayı görüntüle 58011Ekli dosyayı görüntüle 58013