Fotoğraftaki canlıya gelecek olursak Muhtemelen bir Trochosa.Belki L.coarctata 'da olabilir ama kafa yapısı pek uygun gelmedi bana. Sen ne düşünüyosun?
@0959kedi
@akvaryumhane @Hasancık
Maimuna veya
Lycosoides coarctata gibi geldi bana ama desenler
Maimunaya daha uygun gibi. Türkiye'den ve komşu ülkelerden kayda geçmiş tüm
Trochosa türleri ile karşılaştırdım hiçbirini benzetemedim fotoğraftakine.
Bu kafa şekli(kafanın ön kısmının yukarı doğru çıkıyor olması) kendi gördüğüm
Maimunalarda da iNaturalist'te gördüğüm örneklerde de bulunan bir özellik.
Clothed Funnel Weaver from İzmir, Türkiye on March 5, 2025 at 08:29 PM by 0959kedi. Genitalia photographed using a Spi-pot and a field microscope. Specimen released back to the wild...
www.inaturalist.org
Clothed Funnel Weaver from Cumhuriyet, 34570 Silivri/İstanbul, Türkiye on August 6, 2024 at 09:19 PM by 0959kedi
www.inaturalist.org
Atalay Karakuş, bazı hakları saklıdır (CC BY 4.0)
Clothed Funnel Weaver from İzmir, Türkiye on September 16, 2024 at 11:06 AM by Atalay Karakuş
www.inaturalist.org
Daha fazla kafası böyle örnek:
Clothed Funnel Weaver from Attica, Greece on March 28, 2021 at 05:56 PM by Giannis Gkourogiannis
www.inaturalist.org
Clothed Funnel Weaver from Dionysos, Greece on October 4, 2019 at 08:42 PM by Sophia R. Photo from AC
www.inaturalist.org
Clothed Funnel Weaver from 8230 Черно море, Несебър, България on November 25, 2022 by Galin Ivanov
www.inaturalist.org
Bir fotoğrafım daha var eğer yardımcı olabilirse
İlk attığınız 2 fotoğrafta spinneretleri(karnının arkasına olan çubuk gibi şeyler) görünmüyordu bu fotoğrafta spinneret yapısı da görünüyor iyi oldu attığınız. Bu spinneretlerinin de
Maimuna olduğunu desteklediğini düşünüyorum.