Daha net bir fotoğrafı olursa anlaşılması kolay olurFormica olabilir mi?
Formica sp.Formica olabilir mi?
Bu en iyisiDaha net bir fotoğrafı olursa anlaşılması kolay olur
Vücudu kırmızıCamponotus lateralis tür grubundan kraliçe diye düşünüyorum.
Yani ben bu işte pek bir şey bilmiyorum ama bana hic componotus lateralis gibi gelmedi vücudu kırmızı abdomeninde kırmızılik biraz var componotus olabilir ama lateralis olduğundan eminmiyizDaha iyi bir fotoğrafa gerek yok. Çok bariz bir şekilde Camponotus Lateralis tür grubundan olduğu belli.
Camponotus Lateralis olduğunu söylemedik, o tür grubundan olduğunu söyledik. Bu tür grubu içerisinde birden fazla tür var. Vücudundaki kırmızılık bu tür grubunda görülen bir şey zaten, eminiz evet. Kesin.Yani ben bu işte pek bir şey bilmiyorum ama bana hic componotus lateralis gibi gelmedi vücudu kırmızı abdomeninde kırmızılik biraz var componotus olabilir ama lateralis olduğundan eminmiyiz
Merhaba özür dileyerek componotus lateralis olduğuna pek inanmıyorum çünkü hiçbir componotus lateralis alt türünde kırmızı gövde göremedim ama başka bir componotus türü buldum benziyor ve boyu tutuyor bence componotus floridanus ama yinede bir demek pek istemiyorumCamponotus Lateralis olduğunu söylemedik, o tür grubundan olduğunu söyledik. Bu tür grubu içerisinde birden fazla tür var. Vücudundaki kırmızılık bu tür grubunda görülen bir şey zaten, eminiz evet. Kesin.
Hocam madem tecrübeli veya bilgili kişilerin yorumuna katılmayacaksınız, neden konu açıyorsunuz?Merhaba özür dileyerek componotus lateralis olduğuna pek inanmıyorum çünkü hiçbir componotus lateralis alt türünde kırmızı gövde göremedim ama başka bir componotus türü buldum benziyor ve boyu tutuyor bence componotus floridanus ama yinede bir demek pek istemiyorum
Yok beni yanlış anladınız benim bir tane componotus lateralis kraliçem var ama aralarında hem boyut hemde renk farkı var benim aklıma gerçekten çok takıldıHocam madem tecrübeli veya bilgili kişilerin yorumuna katılmayacaksınız, neden konu açıyorsunuz?
Pardon, anladım ama zaten lateralis grup denince tek bir tür değil bir çok tür oluyorYok beni yanlış anladınız benim bir tane componotus lateralis kraliçem var ama aralarında hem boyut hemde renk farkı var benim aklıma gerçekten çok takıldı
Saolun ben hiç benzetemdim oyuzden aklıma takıldıPardon, anladım ama zaten lateralis grup denince tek bir tür değil bir çok tür oluyor
.