Tapinoma gibi geldi.
.Tapinoma gibi geldi.
Tapinoma gibi geldi
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
.Tapinoma gibi geldi.
Tapinoma gibi geldi
Hocam, test tüpünün altına kareli bir sayfa koyup fotoğraf atarmısınız rica etsem?Suanda un kurdu verdim yarın işçi almaya giderim her şey için teşekkürler bide kesinlikle lasius olduğunu düşünmüyorum
Hayır, post petiol yok.Tetramorium olabilirmi?
Hocam, test tüpünün altına kareli bir sayfa koyup fotoğraf atarmısınız rica etsem?
Hocam bilginiz yoksa lütfen cins sallamayın. Messor olamaz çünkü dediğim gibi: post petiol bulunmuyor ayrıca boy farkı var.Ben lasiusa benzetemedim.
Googleden bakinca messor çıkıyor messor olabilimi?
Ama seninde bilgin yok bu lasius değil lasius kahverengi oluyor ben bir ay baktım lasiusa.Hocam bilginiz yoksa lütfen cins sallamayın. Messor olamaz çünkü dediğim gibi: post petiol bulunmuyor ayrıca boy farkı var.
Parazitik Lasius kraliçesi, Tapinoma değil.Burayı dm kutunuz gibi kullanmayı bırakır mısınız. Cinsleri Tapinoma. Daha önce de yazılmış zaten. Lütfen tespit yapacak tecrübede değilseniz daha tecrübeli arkadaşlara bırakın. Konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.
İnternette aratır mısın lütfen “Lasius umbratus” diye?Ama seninde bilgin yok bu lasius değil lasius kahverengi oluyor ben bir ay baktım lasiusa.
Baktim şimdi ama onun bacakları sarı buradakiler full siyah.Parazitik Lasius kraliçesi, Tapinoma değil.
İnternette aratır mısın lütfen “Lasius umbratus” diye?
Fotoğraftakilerin de bacakları sarıya kaymış ama karanlık ortamda çekildiğinden renkler pek anlaşılmıyor. Ayrıca ben lasius umbratus olduğunu söylemedim, “Lasius siyah olmaz” ifadeni düzeltmeye çalışıyorum.Baktim şimdi ama onun bacakları sarı buradakiler full siyah.
Ben görüyorum siyah bacakları ilk fotoya bak.Fotoğraftakilerin de bacakları sarıya kaymış ama karanlık ortamda çekildiğinden renkler pek anlaşılmıyor.
Dikkatli bakacak olursan rengin açıldığını fark edersin. Ayrıca fotoğraf karanlıkta çekildiği için renk hakkında pek yorum yapamayız.Ben görüyorum siyah bacakları ilk fotoya bak.
Ama ilk fotoyu ben siyah olarak görüyorum. Bilmiyorum yav hani isminde deneyimli hobici yazan kişiler yazsın onlar bilmiyo mu.Dikkatli bakacak olursan rengin açıldığını fark edersin. Ayrıca fotoğraf karanlıkta çekildiği için renk hakkında pek yorum yapamayız.
Hocam buradaki insanlar size yardımcı olmaya, yanlış bilgiyi düzeltmeye çalışıyor. Fotoğraflar zaten net değil. Üslupla birleşince hoş olmamış.Ama ilk fotoyu ben siyah olarak görüyorum. Bilmiyorum yav hani isminde deneyimli hobici yazan kişiler yazsın onlar bilmiyo mu.
Özür dilerim dikkat etmeye çalışıyorum mizacım biraz sert o yüzden yanlış anlaşılabiliyorum. Tamam yorum yapmicam daha.Hocam buradaki insanlar size yardımcı olmaya, yanlış bilgiyi düzeltmeye çalışıyor. Fotoğraflar zaten net değil. Üslupla birleşince hoş olmamış.