Teşekkürler neyle besleyebilirim hocamComponotus kraliçesi, sanırsam comp. sanctus olabilir.
Teşekkürler neyle besleyebilirim hocamCamponotus kraliçesi.
Böcek dışında alternatif yiyebilcekleri bi şey var mı yumurta beyazı falan gibiŞekerli/ballı su ve böceklerle(un kurdu,tartara vb.) ilk işçiye kadar beslemenize gerek yok.
Böyle yan besinlerle beslemek pek sağlıklı olmuyor maalesef.Sindirimleri açısından zorlayıcı besinler sıkıntı çıkarabilir.En iyisi un kurdu gibi şeylerden gitmek.Öyle yan şeyler nadiren verilebilir.Ekstra olarak çiğ kıyma ve tavukta verenler var.Böcek dışında alternatif yiyebilcekleri bi şey var mı yumurta beyazı falan gibi
Hocam ben ona çok katılmıyorum. Görselde alt kısımlar da sarılık turunculuk daha fazla var. Evet ışık yetersizliği yüzünden koyu çıkmış ama alt kısımlar dikkatli bakıldığında sarılık ve turunculuk devam etmekte bana kalırsa sanctus olduğu kanısındayım. Tanaemyrmex için biraz daha koyu olmalıydı bence.Camponotous tanaemyrmex altcinsine ait bir kraliçe.
Dostum Tanaemyrmex altcinstir ve bu altcins içerisindeHocam ben ona çok katılmıyorum. Görselde alt kısımlar da sarılık turunculuk daha fazla var. Evet ışık yetersizliği yüzünden koyu çıkmış ama alt kısımlar dikkatli bakıldığında sarılık ve turunculuk devam etmekte bana kalırsa sanctus olduğu kanısındayım. Tanaemyrmex için biraz daha koyu olmalıydı bence.