Tetramorium cinsi kraliçe. Türü bu fotoğraflarla belirlenemez.Merhaba arkadaşlar kraliçenin türü nedir çok küçük boyu ilk kraliçem çok heyecanlıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 35650
İçme suyuyla sorun yaşamazsın, özellikle şehir merkezlerindeki musluk sularının bileşenleri karıncalar için sıkıntı yaratıyor.İçme suyu kullandım bir sıkıntı teşkil etmez umarım yardımınız için teşekkür ederim.
+ olarak kraliçeyi yeni bulmuşsun yumurta çıkarması yumurta evreleri işçi çıkması derken uzun bir süre var rahatlıkla o sürede canlı yem temin edebilirsin. Ankara canlı yem sitesini önerebilirim.Teşekkürler tekrardan haftada bir uzun geliyor şuanlık 😅. Birde canlı yem alana kadar protein alternatifi ne verebilirim ?
Adapte olması uzun sürebilir kraliçenin huyuna bağlı sen hiç kontrol etme unutmuş gibi koy 1 hafta kadar bakmamaya özen göster. Tamamen sabır işi. Başka bir sorun olduğunda yeni bir konu aç hocam konu dışına çok çıkıyor yoksa git gide.Son bir sorum olucak şuan karanlık ortamda bir bakayım dedim son kez kaçmaya çalışıyor gibi ilk etapta normal bir davranış mı ?Ekli dosyayı görüntüle 35657
Merhaba arkadaşlar kraliçenin türü nedir çok küçük boyu ilk kraliçem çok heyecanlıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Bu kraliçeden bende buldum geçen sene sürekli kaçmaya çalışıyordu ozmn salmıştım