Türü nedir?

omeraraskartal

Larva
Üye
Merhaba arkadaşlar kraliçenin türü nedir çok küçük boyu ilk kraliçem çok heyecanlıyım yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_8548.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökdennz

Nanitik
Üye
Teşekkürler tekrardan haftada bir uzun geliyor şuanlık 😅. Birde canlı yem alana kadar protein alternatifi ne verebilirim ?
+ olarak kraliçeyi yeni bulmuşsun yumurta çıkarması yumurta evreleri işçi çıkması derken uzun bir süre var rahatlıkla o sürede canlı yem temin edebilirsin. Ankara canlı yem sitesini önerebilirim.

Gökdennz

Nanitik
Üye
Son bir sorum olucak şuan karanlık ortamda bir bakayım dedim son kez kaçmaya çalışıyor gibi ilk etapta normal bir davranış mı ?Ekli dosyayı görüntüle 35657
Adapte olması uzun sürebilir kraliçenin huyuna bağlı sen hiç kontrol etme unutmuş gibi koy 1 hafta kadar bakmamaya özen göster. Tamamen sabır işi. Başka bir sorun olduğunda yeni bir konu aç hocam konu dışına çok çıkıyor yoksa git gide.

Mahmutbaba

Larva
Üye
Merhaba arkadaşlar kraliçenin türü nedir çok küçük boyu ilk kraliçem çok heyecanlıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Bu kraliçeden bende buldum geçen sene sürekli kaçmaya çalışıyordu ozmn salmıştım
Bu sene yine denk geldi yine kaçmaya çalışıyordu saldım ama bi yandanda salma sebebim tetramorium türü olduğunu biliyorum ama tipi çok hoşuma gitmiyo çok zayıf ve küçük kraliçe o yüzden haziranda uçan daha besili bi tetra bulmayı bekliyecem

Son düzenleme: