Solucan verilir mi?Haşlanmış yumurta beyazı, meyve sineği, arı gibi canlıların sulu abdomen kısımlarını vs. verebilirsin. Haftada 1 kere vermek yeterli olur.
Dışardaki böceklerden ne verebilirim mesela eşşek arısı verilir mi?25 dereceden yüksek olması daha iyi olur
30-35 derece civarı.Eğer ilaçsız ise parazit riskini önlemek için buzlukta dondurup öyle verebilirsiniz dışarıdaki böcekleri.Ayrıca minör işçi eklemenizi tavsiye ederim.
Verebilirsin verdikten bı sure sonra almalısınDışardaki böceklerden ne verebilirim mesela eşşek arısı verilir mi?
Solucanin küçük bir parçasını verebilirsin canlı verme kraliçeye Zarar verebilirSolucan verilir mi?
YokSolucan verilir mi?
Neden verilmiyor acaba bı zararı felanmi var
Arı verilebilir ama mutlaka vermeden önce buzlukta dondurun parazitler ölsün.Arı verilir mi veya baska koloniden ölü işçi
Besinleri değil, doğada da yediklerini sanmıyorum.Neden verilmiyor acaba bı zararı felanmi var
Olabilir evet abdomen kısmı verilebilirsıcaktan kastınız ne evde ısıtıcı ped var ona koyabilirim ama zaten oda yaklasık 25 derece canlı yem olarak da çevreden bulduğum böcek versem şimdilik mesela solucan olur mu ev sehirin içinde değil dışardaki böcekler ilaçlanmıyor.
Solucan yiyorlar tapinomalar diğer türler yiyor mu bilmiyorum.Besinleri değil, doğada da yediklerini sanmıyorum.
Benim gördüğüm çoğu yiyorSolucan yiyorlar tapinomalar diğer türler yiyor mu bilmiyorum.
ısıtıcı pedi günde kaç saat açmalıyım ?Solucan yiyorlar tapinomalar diğer türler yiyor mu bilmiyorum.
Hep açık kalsın.Tüpün ısıtıcı pede temasını sıcaklığa göre ayarlayın.Geceleri 25 derece civarında olsun sıcaklık.Gündüzleri 30-35 derece civarında olsun.ısıtıcı pedi günde kaç saat açmalıyım ?
Kraliçe tüpte yaşar mı şimdilik yoksa ona outworld yapmalı mıyım ?Hep açık kalsın.Tüpün ısıtıcı pede temasını sıcaklığa göre ayarlayın.Geceleri 25 derece civarında olsun sıcaklık.Gündüzleri 30-35 derece civarında olsun.
Şuanlık outworlde gerek yok isterseniz bağlayabilirsiniz besleme kolaylık olsun diyeKraliçe tüpte yaşar mı şimdilik yoksa ona outworld yapmalı mıyım ?