Messor cinsi işçi.
Buradan bakınca tetramorium veya myrmica gibi duruyor ama eğer daha çok bilgi verirseniz(petiol sayısı,boyu vb.)bulmamız daha çok kolaylaşır.
Herkesin bu bilgileri bildiğini sanmam bende tür teşhisi için karıncanın petiol gibi terimleri bilmiyorum(hatırlayamıyorum) ama herkes net bir fotoğraf çekebilir bende tetramorium olduğunu düşünüyorumBuradan bakınca tetramorium veya myrmica gibi duruyor ama eğer daha çok bilgi verirseniz(petiol sayısı,boyu vb.)bulmamız daha çok kolaylaşır.
Daha net fotoğraf atma şansınız varmı?
Karınca morfolojisi ile ilgili rehberler var okuyabilirsiniz.Herkesin bu bilgileri bildiğini sanmam bende tür teşhisi için karıncanın petiol gibi terimleri bilmiyorum(hatırlayamıyorum) ama herkes net bir fotoğraf çekebilir bende tetramorium olduğunu düşünüyorum
Tetramorium olduğunu düşünüyorum bu kesin olduğunu göstermez arkadaşlar sadece benim yorumum yanlış anlaşılmasınHerkesin bu bilgileri bildiğini sanmam bende tür teşhisi için karıncanın petiol gibi terimleri bilmiyorum(hatırlayamıyorum) ama herkes net bir fotoğraf çekebilir bende tetramorium olduğunu düşünüyorum
Okuyorum hatırlayamadığımı belirttim ama öğreneceğimKarınca morfolojisi ile ilgili rehberler var okuyabilirsiniz.