K Kıwanç Yumurta Üye Katılım 9 Tem 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Cuma saat 01:27'de #1 Böyle bir tür besliyorum türünü bilmiyorum. Ayrıca Tekirdağ'da canlı yem bulma şansım var mı? (Tekirdağ/merkez) Ekli dosyalar IMG_2714.jpeg 23.9 KB · Görüntüleme: 7 IMG_2711.jpeg 23.2 KB · Görüntüleme: 7 Moderatör tarafında düzenlendi: Cuma saat 01:27'de
Böyle bir tür besliyorum türünü bilmiyorum. Ayrıca Tekirdağ'da canlı yem bulma şansım var mı? (Tekirdağ/merkez)
Çözüm pegasuZX Cuma saat 01:28'de Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin.
Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin.
pegasuZX Intercaste Üye Katılım 5 Ağu 2024 Mesajlar 1,378 Çözümler 55 Tepkime puanı 1,051 Cuma saat 01:28'de #2 Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin. Son düzenleme: Cuma saat 01:34'de Oyla 0 Downvote Çözüm
Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin.