K Kıwanç Yumurta Üye Katılım 9 Tem 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 11 Tem 2025 #1 Böyle bir tür besliyorum türünü bilmiyorum. Ayrıca Tekirdağ'da canlı yem bulma şansım var mı? (Tekirdağ/merkez) Ekli dosyalar IMG_2714.jpeg 23.9 KB · Görüntüleme: 7 IMG_2711.jpeg 23.2 KB · Görüntüleme: 7 Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Tem 2025
Böyle bir tür besliyorum türünü bilmiyorum. Ayrıca Tekirdağ'da canlı yem bulma şansım var mı? (Tekirdağ/merkez)
Çözüm pegasuZX 11 Tem 2025 Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin.
Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin.
pegasuZX Brachypterous Üye Katılım 5 Ağu 2024 Mesajlar 1,577 Çözümler 76 Tepkime puanı 1,283 11 Tem 2025 #2 Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin. Son düzenleme: 11 Tem 2025 Oyla 0 Downvote Çözüm
Formica rufibarbis grubundan kraliçe. Un kurdu ile besleyebilirsin. Canlı yem teminini Ankara canlı yem'den ya da Antalya çekirge'den yapabilirsin.