Hepsi kanatlıydı hazır 1 tane tüp var diye hepsinin bir tüpün içine koymuştum unuttum onları bugün fark ettim 2-3 gün olmuştu multi Queen sıkıntı olmaz galibaTetramorium cinsi kraliçe ve prensesler. İlginç bir ortam olmuş, hangisinin yumurtladığını ayırt edemeyeceğinizden bence kendi hallerine bırakın.
Bir tık karışık bir durum bende kendi haline bırak ve bence pek iyi yapmamışsın Bağzılari çiftleşmemis olabilir. Ama sen bilirsinMerhaba, iyi akşamlar, iyi hobiler. Bu kraliçeleri apartman içinde dağınık hâlde buldum. Hepsini toplayıp tek bir tüpün içine koymuştum. Şu an çoğu yumurtlamış. Nasıl bir yol izlemeliyim? Türünü bilen hobici arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 57844Ekli dosyayı görüntüle 57845Ekli dosyayı görüntüle 57846Ekli dosyayı görüntüle 57847
Şimdilik kalsın bakalım benim için de ilginç bir deneyim olacakBir tık karışık bir durum bende kendi haline bırak ve bence pek iyi yapmamışsın Bağzılari çiftleşmemis olabilir. Ama sen bilirsin
Multiqueen tetramoriumlarda pek de başarılı oluyor denemez. Çiftleşmeyenler kesinlikle vardır. Çünkü tüpteki yumurta sayısı kraliçe sayısına oranla epey az. Artık yapabileceğiniz bir şey yok hangisinin kraliçe olduğunu zamanla öğrenirsiniz. Kraliçeden 1 tane kalana kadar ölümler devam edecektir. Veya bir şekilde kraliçeler öldürülür ve prensesler hayatta kalır. Ve koloni devam edemez. Ne olacağını sadece zamanla öğrenebiliriz.Hepsi kanatlıydı hazır 1 tane tüp var diye hepsinin bir tüpün içine koymuştum unuttum onları bugün fark ettim 2-3 gün olmuştu multi Queen sıkıntı olmaz galiba
Gece apartman içinden topladım farklı katlardan asansörlerden apartman girişindenBunları koloni ağzından veya çevresinden mi topladınız? Etrafta başka koloniler var mıydı binanın içersind bazı kraliçeleri
Multiqueen tetramoriumlarda pek de başarılı oluyor denemez. Çiftleşmeyenler kesinlikle vardır. Çünkü tüpteki yumurta sayısı kraliçe sayısına oranla epey az. Artık yapabileceğiniz bir şey yok hangisinin kraliçe olduğunu zamanla öğrenirsiniz. Kraliçeden 1 tane kalana kadar ölümler devam edecektir. Veya bir şekilde kraliçeler öldürülür ve prensesler hayatta kalır. Ve koloni devam edemez. Ne olacağını sadece zamanla öğrenebiliriz.
Multiqueen tetramoriumlarda pek de başarılı oluyor denemez. Çiftleşmeyenler kesinlikle vardır. Çünkü tüpteki yumurta sayısı kraliçe sayısına oranla epey az. Artık yapabileceğiniz bir şey yok hangisinin kraliçe olduğunu zamanla öğrenirsiniz. Kraliçeden 1 tane kalana kadar ölümler devam edecektir. Veya bir şekilde kraliçeler öldürülür ve prensesler hayatta kalır. Ve koloni devam edemez. Ne olacağını sadece zamanla öğrenebiliriz.
Ben bu alatelerin çok büyük çoğunluğunun (belki de hepsinin) döllendiğini düşünmüyorum. Yine de bekleyin bakalım.Gece apartman içinden topladım farklı katlardan asansörlerden apartman girişinden
Bilmiyorum ben yumurtlayacaklarını bile düşünmüyorum birkaç gün tutar doğaya salarım diye bekliyordum çıkarsa benim için ilginç bir deneyim olacak çıkmasa doğaya salarım geriBen bu alatelerin çok büyük çoğunluğunun (belki de hepsinin) döllendiğini düşünmüyorum. Yine de bekleyin bakalım.
Şimdilik kavga etmiyorlar birbirlerine zarar vermiyorlar ilerleyen zamanda bakacağız eğer başarılı olursa büyük bir koloni olur gibi geliyorMultiqueen tetramoriumlarda pek de başarılı oluyor denemez. Çiftleşmeyenler kesinlikle vardır. Çünkü tüpteki yumurta sayısı kraliçe sayısına oranla epey az. Artık yapabileceğiniz bir şey yok hangisinin kraliçe olduğunu zamanla öğrenirsiniz. Kraliçeden 1 tane kalana kadar ölümler devam edecektir. Veya bir şekilde kraliçeler öldürülür ve prensesler hayatta kalır. Ve koloni devam edemez. Ne olacağını sadece zamanla öğrenebiliriz.
Tamamdır haberleri bekliyorum.Şimdilik kalsın bakalım benim için de ilginç bir deneyim olacak