Okudum , teşekkürlerCrematogaster Lorteti Bakım Rehberi
Crematogaster Lorteti Subfamily: Myrmicinae Tribe: Crematogastrini Yayılım: Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Karadağ, Suriye, Ürdün, Lübnan, İsrail ve Filistin Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A-B Arası Olumlu 2000+ Olumsuz Olumsuz...karincaciftligim.com
Okuyun lütfen rehbere yazmıştım bilgileri :/
Bayadır arıyorum isterseniz Kanatsız Camponotus Festai - Crematogaster takası yapabiliriz ortak biryerde buluşuruz Palm City olur, Forum olur Yenişehirdeyim bende aracım var gelirim,Bugün çok rüzgar var bulamayabilirim
Eğer bulursam Çarşamba - Perşembe gibi buluşuruz eğer bulursam haber veririm
bu kraliçe ile de yapabiliriz takası , Fakat nasıl isterseniz.Ekli dosyayı görüntüle 28400Ekli dosyayı görüntüle 28401Ekli dosyayı görüntüle 28402Ekli dosyayı görüntüle 28403türünü ve nasıl bakildigini yazabilirimisiniz
2 tane daha buldum direk 2 adet verebilirim işçisi yokComponotusun yumurtasi veya işçisi varmı
Aynen öyle ben size 1 kanatlı 1 kanatsız vereyim garanti olsun çiftleşmiðTamam bir sıkıntı çıkmazsa bu Çarşamba size ulaşıp palm cityde buluşuruz, birde bakımı normal componotus gibi mi
Bana dm den yazın whatsapp üzerinden konuşuruz, saat belirlerizAynen öyle ben size 1 kanatlı 1 kanatsız vereyim garanti olsun çiftleşmið
Camponotusları hangi saatlerde nerelerde buluyorsunuz.Işık tuzağı dışında hiç kraliçe bulamadım.kralice aramalarini kaç saat sürdürmem gerekŞu Kraliçeden durmadan arıyorum bi türlü karşıma çıkmadı, 5-6 Farklı campo buluyorum günde, bi Crematogaster yok ortada. Nerede buldunuz?
Sabahları güneş yeni doğarken o son dökülen Çiğden sonra hepsi dökülüyor dışarıya daha dün çalıştığım yerin bahçesinde 10 dan fazla tetra kraliçesi buldumCamponotusları hangi saatlerde nerelerde buluyorsunuz.Işık tuzağı dışında hiç kraliçe bulamadım.kralice aramalarini kaç saat sürdürmem gerek
Şu Kraliçeden durmadan arıyorum bi türlü karşıma çıkmadı, 5-6 Farklı campo buluyorum günde, bi Crematogaster yok ortada. Nerede buldunuz?
Bende deli gibi componotus arıyorum ama hiç bi şekilde karşıma çıkmıyor nasıl alanlarda buluyorsunuz acabaŞu Kraliçeden durmadan arıyorum bi türlü karşıma çıkmadı, 5-6 Farklı campo buluyorum günde, bi Crematogaster yok ortada. Nerede buldunuz?