Türü nedir sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrskng

Yumurta
Üye
Türü nedir sizce kraliçe diye umuyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_4895.jpeg
    IMG_4895.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_4894.jpeg
    IMG_4894.jpeg
    36.1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4893.jpeg
    IMG_4893.jpeg
    36.2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4892.jpeg
    IMG_4892.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 39
Moderatör tarafında düzenlendi:

esepretx

Pupa
Üye
@el4nce hocam bişi sorabilirmiyim bu deneyimli hobici rozetini almış arkadaşımıza baktımda mesaj sayısı falan az bu kadar mesajda nasıl deneyimli ve bilgili olduğu anlaşılıyor? Merak ettim. Egzotikçiftlikle samet de bu rozetlerden yok dikkatimi çekti halbuki bilgili ve deneyimli insanlar

Demo

Intercaste
Yardımsever
Üye
@el4nce hocam bişi sorabilirmiyim bu deneyimli hobici rozetini almış arkadaşımıza baktımda mesaj sayısı falan az bu kadar mesajda nasıl deneyimli ve bilgili olduğu anlaşılıyor? Merak ettim. Egzotikçiftlikle samet de bu rozetlerden yok dikkatimi çekti halbuki bilgili ve deneyimli insanlar
Rozetler yalnızca forumdaki aktifliklerine göre verilmiyor. Sahip olunan bilgiler, tecrübe ve özlülük de önemli. Bu konuda çok bir şey diyemeyeceğim, moderatörler asıl biliyor.

Türü nedir sizce kraliçe diye umuyorum.
Daha net fotoğraflar atar mısınız? Çok bulanık, pek bir şey anlaşılmıyor.

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Forumda aktif olmasına gerek yok, moderatörlerden arkadaşı varsa ve kendiside deneyimliyse moderatörler deneyimini bildiğinden dolayı o rozeti verebilirler.

esepretx

Pupa
Üye
Rozetler yalnızca forumdaki aktifliklerine göre verilmiyor. Sahip olunan bilgiler, tecrübe ve özlülük de önemli. Bu konuda çok bir şey diyemeyeceğim, moderatörler asıl biliyor.

Daha net fotoğraflar atar mısınız? Çok bulanık, pek bir şey anlaşılmıyor.
İşte bende onu söylüyorum forumda birkaç tane kişi var böyle rozetsiz ama foruma devamlı doğru ve değerli bilgi akışı sağlıyor o yüzden merak ettim acaba rozetleri bu kişiler kendilerimi istemiyor

Forumda aktif olmasına gerek yok, moderatörlerden arkadaşı varsa ve kendiside deneyimliyse moderatörler deneyimini bildiğinden dolayı o rozeti verebilirler.
He birazda torpille yani😅 canım moderatör arkadaşlarım kankalarım 😂

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
İşte bende onu söylüyorum forumda birkaç tane kişi var böyle rozetsiz ama foruma devamlı doğru ve değerli bilgi akışı sağlıyor o yüzden merak ettim acaba rozetleri bu kişiler kendilerimi istemiyor

Hayır torpil yok, Şöyle anlatayım; ben çok deneyimliyim diyelim yani birsürü kolonim var beslediğim falan ama foruma yeni giriş yaptım ve modlardan beni tanıyan kişiler var, onlar benim deneyimimi zaten biliyor ve bu yüzden rozeti veriyorlar ama tanımadıkları ve deneyimli olan birisi giriş yaparsa o kişi kendisini belli ederse öyle veriyorlar. Şahsen böyle olduğunu düşünüyorum ki yüksek ihtimalle öyledir. Kimseye torpil yapıp rozet vermezler.

NicolaS

Media
Üye
Hayır torpil yok, Şöyle anlatayım; ben çok deneyimliyim diyelim yani birsürü kolonim var beslediğim falan ama foruma yeni giriş yaptım ve modlardan beni tanıyan kişiler benim deneyimimi zaten biliyor ve bu yüzden rozeti veriyorlar Ama tanımadıkları deneyimli birisi giriş yapsa o kişi kendisini belli ederse öyle veriyorlar.
Hocam zaten bunla alakalı torpil nasıl olabilir :D

esepretx

Pupa
Üye
Hayır torpil yok, Şöyle anlatayım; ben çok deneyimliyim diyelim yani birsürü kolonim var beslediğim falan ama foruma yeni giriş yaptım ve modlardan beni tanıyan kişiler var, onlar benim deneyimimi zaten biliyor ve bu yüzden rozeti veriyorlar ama tanımadıkları ve deneyimli olan birisi giriş yaparsa o kişi kendisini belli ederse öyle veriyorlar. Şahsen böyle olduğunu düşünüyorum ki yüksek ihtimalle öyledir. Kimseye torpil yapıp rozet vermezler.
Hee anladım o bakımdan yani. Bu arada çok yakışıklısın😅😘

Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

Ya torpilli arkadaşlar kendilerini belli eder bence sonra şikayet ederiz rolü alınır.
Torpil söz konusu değil, olamaz da. Forum ahlakına uymayacak davranışlarda bulunmayız moderatör ekibi olarak. @Onlorot başka platformlarda da moderatör olmuş ve oldukça eski ve deneyimli biridir. Buradaki mesaj sayısının az olması ona bu rozetin verilmeyeceğini göstermez. Nasıl ki @Enesersoy45 'de tespit uzmanı, @darkness 'ta deneyimli hobici, @The_Arthropod 'da ansiklopedik insan tagı var bu da öyle bir durum. Yani sizin forumda sık sık görmediğiniz ama tecrübesinden emin olduğumuz kişiler var ve tagları da öyle veriyoruz. Aynı şekilde diğer kişilerinde mesajlarını takip ediyoruz ve deneyimlerinden emin olduktan sonra bu rozetleri veriyoruz. Biz zaten bu rozetleri uygun gördükçe vermeye çalışıyoruz. Sürekli olarak konuların altında yazılmamasını rica ediyorum. Çünkü konu 'tür sorgulama' konusu ve konunun dışına çıkıp başka yönlere gidiyoruz ve konu sahibinin konuyu açma amacına uymuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...