AboooCataglyphis cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum işçi olmasından şüphelendim ama baya hızlıydı tek başına buldum baya bı agresifCataglyphis cinsi kraliçe olduğunu düşünüyorum.
Cataglyphis olabilir daha yakından çekip boyunu söyler misin?
Ankara'da buldumCataglyphis olabilir daha yakından çekip boyunu söyler misin?
Ne yer ne içer önceden besleme yapayım mı ne ile besleyim nem olarak tüpte iyimiTam tür tespiti olarak Cataglyphis Aenescens kraliçesi diyorum.
Tecrübeli değilsen hobide beslemeni önermem. Sıcaklık olarak 30 derecenin üstünde yaşarlar. İşçiden önce yemek isterler. Un kurduyla besleyebilirsin.Ne yer ne içer önceden besleme yapayım mı ne ile besleyim nem olarak tüpte iyimi
Yakın zamanda yapılması gerekenleri paylaştım hocam aşağıya konuyu ekliyorum inceleyebilirsiniz. 😊Ne yer ne içer önceden besleme yapayım mı ne ile besleyim nem olarak tüpte iyimi
8 gün dayanır mı? Sınavım var LGS ondan sonra halledeceğim inşallahYakın zamanda yapılması gerekenleri paylaştım hocam aşağıya konuyu ekliyorum inceleyebilirsiniz. 😊
Cataglyphis bakımı
Elimde Cataglyphis livida türü olduğunu düşündüğüm bir kraliçe karınca var. Tür hakkında yeterince bilgiye sahip değilim ve doğru bir şekilde bakmak istiyorum. Bu türün bakımında dikkat edilmesi gereken özel noktalar varsa, daha önce beslemiş veya tecrübe sahibi olan kişilerden yardım almak...karincaciftligim.com
Birde Ankara'da buldum burda deniz kumu yok normal suzgecle kumlar biraz sert kumu suzsem sonra eklesem sorun olur muYakın zamanda yapılması gerekenleri paylaştım hocam aşağıya konuyu ekliyorum inceleyebilirsiniz. 😊
Cataglyphis bakımı
Elimde Cataglyphis livida türü olduğunu düşündüğüm bir kraliçe karınca var. Tür hakkında yeterince bilgiye sahip değilim ve doğru bir şekilde bakmak istiyorum. Bu türün bakımında dikkat edilmesi gereken özel noktalar varsa, daha önce beslemiş veya tecrübe sahibi olan kişilerden yardım almak...karincaciftligim.com
8 gün dayanır ama pek de sağlıklı olmaz, önerim kurulumu yapmanız. Eğer kurulumu yapamayacak durumdaysanız test tüpüne bir miktar sterilize edilmiş kum koyun ve haftada 1-2 defa besleyin. Evet dediğiniz şekilde süzebilirsiniz o da olur. Ama bence en azından outworlde kum koyup test tüpünün ağızı hariç her yerini gömün. Bu şekilde daha sağlıklı olur, kalan kurulumu sonra yaparsınız.8 gün dayanır mı? Sınavım var LGS ondan sonra halledeceğim inşallah
Birde Ankara'da buldum burda deniz kumu yok normal suzgecle kumlar biraz sert kumu suzsem sonra eklesem sorun olur mu