Hocam kalite çok düşüyor ben de anlamadım normalde çok netHocam, fotoğraf kalitesi iyi değil. Biraz daha yakından çeker misiniz?
Hocam, biz fotoğraftakinin kanadını göremezken tespit nasıl yapabiliyorsunuz?Formica cinsi kraliçe.
Hocam, biz fotoğraftakinin kanadını göremezken tespit nasıl yapabiliyorsunuz?
Aslında yukarıda formica cinsi olduğunu belirttim ama fotoğrafın yanıltıcı olabileceğini söyledim.Formica rufibarbis gruptan bir kraliçe. İlk iki fotoğrafta sırtında lekesi belli oluyor aslında. Çiftleşmiş veya çiftleşmemiş diyemeyiz, kendiniz deneyip görmelisiniz.
Kral görebildiğim göre çiftleşme iş yada prens dir kalitede anlaşılmıyor ama kanadı varsa sal ya çiftleşmemişidir yada prens dirAnkara gölbaşında bulduğum kraliçem türü nedir sizce kanatları duruyor çiftleşmiş olma ihtimali var mıdır?
Yanlışın var hocam, çiftleşmiş olup henüz kanadını dökmemiş prensesler olabilir.Kral görebildiğim göre çiftleşme iş yada prens dir kalitede anlaşılmıyor ama kanadı varsa sal ya çiftleşmemişidir yada prens dir
Evet farketmemişim kusura bakmayın.Aslında yukarıda formica cinsi olduğunu belirttim ama fotoğrafın yanıltıcı olabileceğini söyledim.
Oda doğru pardonYanlışın var hocam, çiftleşmiş olup henüz kanadını dökmemiş prensesler olabilir.