alperen1337 Pupa Üye Katılım 24 May 2025 Mesajlar 129 Tepkime puanı 59 Bugün 12:30 #1 Merhabalar çalıştığım yerin bahçesinde denk geldim bu ikisine besleyebilir miyim teraryumda uyum sağlarlar mı?
Merhabalar çalıştığım yerin bahçesinde denk geldim bu ikisine besleyebilir miyim teraryumda uyum sağlarlar mı?
hahsk Nanitik Üye Katılım 24 Haz 2024 Mesajlar 333 Çözümler 1 Tepkime puanı 102 Bugün 13:12 #2 2. Görseldeki kurt örümceği ağ yapmazlar. Hogna cinsine ait. Lycosidae familyasına ait. Kurt örümcekleri tünel kazarlar (bazı türler). 1. Görseldeki salticidae familyasına ait. Menemerus semilimbatus cinsi olduğunu düşünüyorum. Zıplayan örümcek olduğuna inanıyorum eğer zıplamıyor ise yengeç örümceğidir (Thomisidae familyası) yada koşan yengeç örümceği (Philodromidae familyası) Son düzenleme: Bugün 13:20 Oyla -1 Downvote
2. Görseldeki kurt örümceği ağ yapmazlar. Hogna cinsine ait. Lycosidae familyasına ait. Kurt örümcekleri tünel kazarlar (bazı türler). 1. Görseldeki salticidae familyasına ait. Menemerus semilimbatus cinsi olduğunu düşünüyorum. Zıplayan örümcek olduğuna inanıyorum eğer zıplamıyor ise yengeç örümceğidir (Thomisidae familyası) yada koşan yengeç örümceği (Philodromidae familyası)
0959kedi Phragmotic Yardımsever Tespit Uzmanı Rehberkolik Üye Katılım 29 Şub 2024 Mesajlar 535 Çözümler 81 Tepkime puanı 833 Bugün 18:57 #3 İlk görseldeki Thomisidae familyasından bir yengeç örümceği ikinci görseldeki ise Gnaphosidae familyasından bir yer örümceği. Son düzenleme: Bugün 19:04 Oyla 0 Downvote
İlk görseldeki Thomisidae familyasından bir yengeç örümceği ikinci görseldeki ise Gnaphosidae familyasından bir yer örümceği.
hahsk Nanitik Üye Katılım 24 Haz 2024 Mesajlar 333 Çözümler 1 Tepkime puanı 102 21 dakika önce #4 0959kedi' Alıntı: İlk görseldeki Thomisidae familyasından bir yengeç örümceği ikinci görseldeki ise Gnaphosidae familyasından bir yer örümceği. Genişletmek için tıkla ... Hocam kurt örümceği olmama sebebi nedir acaba Oyla 0 Downvote
0959kedi' Alıntı: İlk görseldeki Thomisidae familyasından bir yengeç örümceği ikinci görseldeki ise Gnaphosidae familyasından bir yer örümceği. Genişletmek için tıkla ... Hocam kurt örümceği olmama sebebi nedir acaba