Jumping spider ama tür olarak tecrübeli değilim oyuzden birsey diyemicemNormalde örümceklere çok ilgim yok ama bu arkadaşın görünüşü çok hoşuma gitti türü nedir bakımı nasıl yapılır daha önce hiç örümcek bakmadım üstesinden gelebilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 53504Ekli dosyayı görüntüle 53505Ekli dosyayı görüntüle 53506Ekli dosyayı görüntüle 53508Ekli dosyayı görüntüle 53509Ekli dosyayı görüntüle 53510
@0959kedi bu işte daha iyi. Bence de jumping spider, ama türünü bilmiyorum. Genelde meyve sineği, mikro un kurdu gibi proteinli ve emerek tüketebileceği besinlerle beslenmeli.Normalde örümceklere çok ilgim yok ama bu arkadaşın görünüşü çok hoşuma gitti türü nedir bakımı nasıl yapılır daha önce hiç örümcek bakmadım üstesinden gelebilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 53504Ekli dosyayı görüntüle 53505Ekli dosyayı görüntüle 53506Ekli dosyayı görüntüle 53508Ekli dosyayı görüntüle 53509Ekli dosyayı görüntüle 53510
Bakımı hakkında biraz bilgi verir misiniz? Başlangıç için uygun mu?Heliophanus cinsi zıplayan örümcek.
Zıplayan örümcek bakımı hakkında çok bilgili değilim. Ayrıca bu cinsten besleyen hiç görmedim ve şimdi internette aratınca da bulamadım.(ama bakımı diğer türler gibidir önemli bir fark yoktur diye düşünüyorum.) Genellikle ufak bir cins olduğu için de daha küçük canlı yem gerektireceğini, bakımının daha zor olacağını tahmin ediyorum.Bakımı hakkında biraz bilgi verir misiniz? Başlangıç için uygun mu?
Büyümüştür. O küçük ağdan sığınakları dinlenmek, deri değiştirmek, yumurtlamak gibi işlerde kullanıyorlar. Deri değiştirmiştir.Arkadaşlar örümcegime bir şeyler olmuş teraryumun içine ağ örmüş bacaklarının ucununun rengi değişmiş baya görüntüsü farklılaşmış yeşil kısımlarını kaybetmiş neden oldu?
Görüntüsü çok değişmiş ve bahsettiğim o yuvası değil teraryumun etrafına yapmış ve şuan verdiğim un kurdunu baş aşağı astı orayaBüyümüştür. O küçük ağdan sığınakları dinlenmek, deri değiştirmek, yumurtlamak gibi işlerde kullanıyorlar. Deri değiştirmiştir.