İkside parazitik lasius kraliçeleri. Yandan fotoğraf atarsanız daha iyi yorumlayabilirim.Bu karıncayı bugün buldum. Türü veya cinsi nedir acaba? İşçileri ise sapsarı, altın sarısı renkte.
Ekli dosyayı görüntüle 66367
Parazitik nedir yaniİkside parazitik lasius kraliçeleri. Yandan fotoğraf atarsanız daha iyi yorumlayabilirim.
Kendi başına yumurtlayabilen (çoğu zaman yumurtalamaz veya yumurtalar ama büyütemezler) ama başarılı bir koloni kurmak ve işçi üretebilmek için en genel tabiriyle türüne göre belirli türdeki kolonileri sömürmeye ihtiyaç duyan kraliçeler. el4nce hocamın bu araştırmasında paratizm türleri yazıyor, okuyabilirsiniz.Parazitik nedir yani
Hocam yandan demiştim yani karıncaların tam yanından.Parazitik nedir yani
Kars'ta buldum bunları birçok koloni uçuşu oldu o zaman burda çok var bu parazit kolonilerinden şimdi bunlar a lasius kolonisi mi bulmam lazımKendi başına yumurtlayabilen (çoğu zaman yumurtalamaz veya yumurtalar ama büyütemezler) ama başarı bir koloni kurmak ve işçi üretebilmek için en genel tabiriyle türüne göre belirli türdeki kolonileri sömürmeye ihtiyaç duyan kraliçeler. el4nce hocamın bu araştırmasında paratizm türleri yazıyor, okuyabilirsiniz.
Emery Kuralı: Parazitik Karıncalar, Kız Kardeşlerini mi Parazitler?
Parazitizm Parazitizm hayvanlarda dünyasında yaygın bir şeydir. Parazitik sistemde parazit parazitik etkileşimden kendi faydasını biçerken konakçı, bu etkileşimde sağlığından feragat eder. Konakçı: Parazitik türün saldırdığı, köleleştirdiği, öldürdüğü kraliçe Sosyal Parazitizm Parazitizmin...karincaciftligim.com