teşekkür ederimmAbdomenini temizlemek için veya yumurtlamak için öyle yaparlar genelde. 😊
Rica ederim, iyi hobiler. 😊teşekkür ederimm
bişey daha sorucam knk bu suyun önüne pamuk koyuyoruzya onun ucu kuruyo hep o normalmi yoksa bendemi bi hata var bu arada geçirdim test tüpüne baya yumurta oldu bugün denemek için biraz şekerli su verdim içti gibi gördüm o pamuk kafama takıldı acaba su içmesine engel oluyomudur yada nem konusundaRica ederim, iyi hobiler. 😊
Pamuğu fazla kullanırsanız ucu kurur ve kraliçenin su içmesi zorlaşır hatta bazen içemez. Yeni bir kurulum yapın ve bu sefer pamuğu daha az kullanın.bişey daha sorucam knk bu suyun önüne pamuk koyuyoruzya onun ucu kuruyo hep o normalmi yoksa bendemi bi hata var bu arada geçirdim test tüpüne baya yumurta oldu bugün denemek için biraz şekerli su verdim içti gibi gördüm o pamuk kafama takıldı acaba su içmesine engel oluyomudur yada nem konusunda
tamam teşekkür ederim valla çok yardımın oldu knk denk gelmesek belki yumurta bile alamazdım harbiden sağolPamuğu fazla kullanırsanız ucu kurur ve kraliçenin su içmesi zorlaşır hatta bazen içemez. Yeni bir kurulum yapın ve bu sefer pamuğu daha az kullanın.
Rica ederim, istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. 😁 😊tamam teşekkür ederim valla çok yardımın oldu knk denk gelmesek belki yumurta bile alamazdım harbiden sağol![]()
knk yaklaşık 1 ay oldu sürekli yumurtluyor 20den fazla yumurtası oldu gibi görüyorum ama hala larva pupa yok neden olabilirRica ederim, istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. 😁 😊