Türü nedir acaba? Ve bakımı kolay mıdır?

Omewfaruk55

Majör
Yardımsever
Üye
Camponotous kraliçesi bakımı ne çok kolay ne de çok zordur. Yemek seçerler gelişmeleri biraz uzun sürer ama keyifli bir cinstir. Eğer besin çeşitliliği sağlayabilecekseniz bakımını üstlenebilirsiniz. İyi hobiler.

agarkench

Yumurta
Üye
Camponotous kraliçesi bakımı ne çok kolay ne de çok zordur. Yemek seçerler gelişmeleri biraz uzun sürer ama keyifli bir cinstir. Eğer besin çeşitliliği sağlayabilecekseniz bakımını üstlenebilirsiniz. İyi hobiler.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Bugün uçuş olmuş herhalde en az 15 tane gördüm. 2 tane aldım. Ayrı tüplerde gelişimlerini takip edeceğim artık.

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Hocam besin seçmezler. Ama bir anda yemeyebilirler.

Niko990

Intercaste
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Hocam sucuk, Hindi füme, salam,sosis,tavuk,somon balığı, un kurdu, kıyma, herhangi bir kırmızı et yiyorlar.
Sucuk, salam gibi işlenmiş gıdalar tuz ve çeşitli baharatlar içerdiği için tavsiye etmiyorum verilmesini.

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Sucuk, salam gibi işlenmiş gıdalar tuz ve çeşitli baharatlar içerdiği için tavsiye etmiyorum verilmesini.
Haklısınız hocam ben sadece yediklerini söyledim. Kendim yumurta ya da füme veriyorum. İmkanım oldukça canlı yem