Peki yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım yumurtası var mı bunun üzerinde ilerleyebilir miyimPheidole prensesi
Teşekkür ederim tek temennim yumurtlaması ilk defa böyle bir işe kalkıştım umarım başarırımGüzel bir cinstir. Askeri olan cinslerdendir. Uygun test tüpü kurulumunu yapın eğer döllenmişse kanat döküp yumurtlar(dökmediği ve yumurtladığı durumlar oluyor).
Eczaneden test tüpüne ulaşabilir miyim yoksa şırınga kullansam da işimi görür mü bu süreçte ne önerirsinizTek bir sıkıntısı var tabi kime göre sıkıntı o değişir. Hızlı üreyip-kaçma sorunları var. Ama dikkatlice bakarsanız kaçak sorununu 0 a indirebilirsiniz. Ayrıca 1 hafta falan kontrol etmeyin
Allah razı olsun teşekkür ederim her şey içinCam test tüpü her zaman daha iyidir. Eczanelerde bulanını çok görmedim ben açıkçası. Medikallere gidip bulabilirsiniz veya internetten alabilirsiniz
Kanattan dolayı mı bilmem ama petiole kısmında boşluk var gibi duruyor yani. Liometopum cinsi Dolichoderinae altfamilyasına ait. Onlarda petiole durumu 1 tane tek oluyor diye biliyorum. Tabiki yandan bir görsel gelirse daha net cevaplayabiliriz. Benim cevabım hala pheidole cinsiLiometopum microcephalum olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum pheidole pallidula bence deKanattan dolayı mı bilmem ama petiole kısmında boşluk var gibi duruyor yani. Liometopum cinsi Dolichoderinae altfamilyasına ait. Onlarda petiole durumu 1 tane tek oluyor diye biliyorum. Tabiki yandan bir görsel gelirse daha net cevaplayabiliriz. Benim cevabım hala pheidole cinsi
Ondan sordum bende. Tek petiole varsa ona göre bir şey diyecektim çünkü.Kanattan dolayı mı bilmem ama petiole kısmında boşluk var gibi duruyor yani. Liometopum cinsi Dolichoderinae altfamilyasına ait. Onlarda petiole durumu 1 tane tek oluyor diye biliyorum. Tabiki yandan bir görsel gelirse daha net cevaplayabiliriz. Benim cevabım hala pheidole cinsi
Lasius olamazLasius muhtemelen
postpetiole var gibi gördüm bir daha net çekim almayı deneyeceğim şimdiYine belli olmuyor da ben söyleyeyim,postpetiole var mı?
![]()
Lasius olamaz