Çok yakın çekince bulanıklaşıyor ve forma görsel atınca da biraz daha bulanıklaşıyor , kralicemi peki ortakısımdaki kanat cikintisi gibi geldi bana sizin bi fikriniz var mıÇok uzak görseller, türü bırakın cins bile söylemek kolay değil. Lasius, Tapinoma, Nylanderia?
Kraliçe evet, ancak cins tespiti için görseller yeterli değil.Çok yakın çekince bulanıklaşıyor ve forma görsel atınca da biraz daha bulanıklaşıyor , kralicemi peki ortakısımdaki kanat cikintisi gibi geldi bana sizin bi fikriniz var mı
Hocam benim fikrim ilk işçi çıkınca bi fotoğraf atması sonuçta o zamana kadar beslemeye gerek yok o zaman Tapinoma mı lasius mu anlarız ama bana görevde tapinomaBen tapinoma olduğunu düşünüyorum.
Net bi şekilde tapinoma görsel ile karşılaştırma yaptımEkli dosyayı görüntüle 5887
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Makro cekim yaptım yeterli olurmu tespit icin ?
İlk işçiye gerek yok. Yumurta pupa evresine gelince koza ördüyse Lasius, örmediyse Tapinoma'dır.Hocam benim fikrim ilk işçi çıkınca bi fotoğraf atması sonuçta o zamana kadar beslemeye gerek yok o zaman Tapinoma mı lasius mu anlarız ama bana görevde tapinoma