Hocam zaten 1 tane konu açmışsınız 2.sini açmaya gerek yok.
Yanlışlıkla oldu nasıl silerimHocam zaten 1 tane konu açmışsınız 2.sini açmaya gerek yok.
ne ile beslenir işçiler çıkınca son olarakta kraliçe hareketsiz duruyor fakat dokununca yine hareket etmeye başlıyor sebebini biliyormusunuz?Hocam zaten 1 tane konu açmışsınız 2.sini açmaya gerek yok.
Hocam, tehdit olmadığında hayvan duruyor zaten; boş boş gezinmesini beklemeyin. Siz dokununca da normal olarak hareket ediyor. Yemek seçmeyen bir tür. Detaylı rehber için:Yanlışlıkla oldu nasıl silerim
ne ile beslenir işçiler çıkınca son olarakta kraliçe hareketsiz duruyor fakat dokununca yine hareket etmeye başlıyor sebebini biliyormusunuz?
TeşekürlerrHocam, tehdit olmadığında hayvan duruyor zaten; boş boş gezinmesini beklemeyin. Siz dokununca da normal olarak hareket ediyor. Yemek seçmeyen bir tür. Detaylı rehber için:
https://karincaciftligim.com/threads/pheidole-pallidula-bakim-rehberi.19337/
İnşallah hocam teşekkürler tüp alamadığım için şırıngada bakıyorum sizlere bir sorum var su koyunca pamuğa akıtıyor çok sıkı koyacam pamuğu biliyormusunuzHocam 25-30 güne ilk işçilerini alabilirsin bir sorun yaşamazsan. Böyle minik sarışınların olur![]()
fotoğrafı kraliçeyi bulduğunuz gün mü çektiniz?
Evet hocamfotoğrafı kraliçeyi bulduğunuz gün mü çektiniz?
Evet yumurtlamış.Evet hocam
Daha yakından çekemedim ama yumurtlamış değilmi şimdi ne yapmalıyım?
son bir soru hangi şehirde yaşıyorsunuz uçuş analizi yapmaya çalışıyorum da.Evet hocam
Daha yakından çekemedim ama yumurtlamış değilmi şimdi ne yapmalıyım?
Antalya hocam balkonda otururken akşam üstü ışığa geldison bir soru hangi şehirde yaşıyorsunuz uçuş analizi yapmaya çalışıyorum da.