Evet erkekler genellikle parlak kırmızı renkli karın desenine sahipler.Dişi diyebilirim (doğruluğu ne bilmiyorum),neme ihtiyacı yok nem istemez ve su ihtiyacını besininden karşılayabilir
Zehri insana bir şey yapmaz. Dişi ise 10 yaşına kadar büyür su kabına ihtiyaç duymaz ve elinize alabilirsiniz ama sıkıştırmayın ve elinize alıp almamak size kalmıştır sakin bir canlı ama kişikiklerine görede değişir.Eresus dikkat et, zehirli, ısırmasın.
un kurdu yer miZehri insana bir şey yapmaz. Dişi ise 10 yaşına kadar büyür su kabına ihtiyaç duymaz ve elinize alabilirsiniz ama sıkıştırmayın ve elinize alıp almamak size kalmıştır sakin bir canlı ama kişikiklerine görede değişir.
Ölümcül olmasada dikkatli olunmalı,hassas bireyler,çocuklar ve yaşlılar dikkat etmeli.Zehri insana bir şey yapmaz. Dişi ise 10 yaşına kadar büyür su kabına ihtiyaç duymaz ve elinize alabilirsiniz ama sıkıştırmayın ve elinize alıp almamak size kalmıştır sakin bir canlı ama kişikiklerine görede değişir.
yerun kurdu yer mi
Takip edeceğim.bilgi veren herkese çok teşekkür ederim bir gelişme olursa günlük halinde paylaşabilirim
yuvası yeni olduğundanmı bilmiyorum ama bizimki daha sakin ürkek tavırlar sergiliyorEvet cinsi Erasus söylendiği gibi ve kendisi dişi bir birey, zehri çok zararlı değildir ama ateş ya da kızarıklık gibi semptomlara neden olabilir. Ayrıca kendi deneyimlerime göre biraz agresif ve ısırmaya meyilli diyebilirim, zaten dişleri de baya bir büyük. Dikkat etmeniz de fayda var.
Yeni ortam, alışması lazım.yuvası yeni olduğundanmı bilmiyorum ama bizimki daha sakin ürkek tavırlar sergiliyor
Özellikle aramaya çıktınız mı bulduğunuzda hava durumu ortamlar nasıldı biliyor musunuz ?Evet cinsi Erasus söylendiği gibi ve kendisi dişi bir birey, zehri çok zararlı değildir ama ateş ya da kızarıklık gibi semptomlara neden olabilir. Ayrıca kendi deneyimlerime göre biraz agresif ve ısırmaya meyilli diyebilirim, zaten dişleri de baya bir büyük. Dikkat etmeniz de fayda var.
hafif nemli - rakım düşük - 23 drece sıcaklık - rüzgar yoktuÖzellikle aramaya çıktınız mı bulduğunuzda hava durumu ortamlar nasıldı biliyor musunuz ?